Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is zavar amikor valamelyik családtagját szokta hallani szexelni otthon?
Figyelt kérdés
Szüleim nyögését hallani néha, de nővérem nagyon hangos. Nem zavartatja magát amikor itthon van a férjével.2023. jan. 24. 15:53
3/11 anonim válasza:
Nem.
Bekepcsolam a tv vagy felvesznek fülest.
Természetes dolog.
Képzeld ha Panelban laknál
Hallod ahogy a szomszéd fingik, tüsszög stb.
4/11 anonim válasza:
Engem nem, de masztizok rá én is. :P
5/11 anonim válasza:
Engem eleve az is zavar, ha beszél rola
6/11 anonim válasza:
Létezik ember, aki a szülei vagy a gyereke szexelésének hangjaira felizgul?
7/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar. Egészségükre.
8/11 anonim válasza:
#6. Ott a pont! Ez szerintem is nagyon beteg.
9/11 anonim válasza:
az esetek többségében zavar de amikor nagyon kanos voltam vertem már rá ki. :D de utána bűntudatom lett. :D
10/11 anonim válasza:
Kisgyerekként többször hallottam a szüleimet szexelni a szomszéd szobában, ijesztő volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!