Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak miért csak a vékony csajok jönnek be akkor is ha nem szépek?
Gondolok arra, hogy az illető csaj mondjuk 160, vagy 165, vagy 170 centi magas, de emellett 50 kilós, kis vékonyka, vékony a lába, karja, keskeny a csípője, kicsi a melle és a feneke, az arca meg mindegy.
És tegyük fel a másik szintén 160, 165, vagy 170, de kicsit több van rajta, mondjuk 55, 60, vagy 65 kiló, kicsit erősebb a combja, kicsit szélesebb a csípője, hangsúlyos a melle és a feneke, arcra mondjuk átlagos, helyes vagy nagyon szép.
Miért jön be nektek jobban az első kategória, a nagyon-nagyon vékony, fiús vagy kislányos alkat, akkor is ha nem szép?
Mi bajotok van azzal, ha nem annyira nagyon vékony, hanem kicsit több van rajta, mondjuk átlagos alkat, vagy nem fiús-kislányos, hanem homokóra alkata van?
Azzal mi a baj?
És mit tegyek ha azt látom hogy barátnőnek, feleségnek ilyen 20 kilós csajokat választanak és azokat mutogatják, de a kicsit teltebbeket csak ágyba vinni akarják? Akkor is ha normális, kedves, nem flegma, nem bunkó?
A csajok nagyrésze (ha nem is vallja be), figyelmességre vágyik, szeretetre, törődésre, nem szex kapcsolatra.
szerintem mögötte lehet az is, hogy bár mindenkinél van egy súlytartomány, ami bejön neki
mivel az idő előrehaladtával a legtöbb ember hízni szokott, ezért célszerű a neked tetsző súlytartomány aljáról választani, és így nincs probléma akkor sem, ha szed magára.
Én vékony pasi vagyok,most mondjam akkor én is,hogy biztos nem tetszem egy nőnek sem,mert az átlagos csajoknak is csak a kockahasú,izmos pasik jönnek be akik instán meg facebookon szelfizgetik magukat a konditerem tükrében.
Amúgy szerintem a 165-170cm magassághoz egy nőnél a 60-65kg-al tökéletes.
Nekem pont tetszene,hogy van egy kis comb,fenék amit lehet markolászni.
Ettől függetlenül van egy határ,csak ez mindenkinél más.
Ez szerintem komoly általánosítás.
Ha körülnézek a baráti táraságomban, akkor gyakorlatilag én vagyok az egyetlen, akikek a nagyon vékony csajok jönnek be (és volt már nőiesebb párom, mert a személyisége, a humora fontosabb volt, mint az a pár kiló plusz)
A haverok nagyobbik része szerint a nekem tetsző nők túl vékonyak, túl csontosak, nincs se fenék, se mell.
A 22es válaszodból lejött kérdező, hogy neked csak fekete van és fehér. Hiába írunk neked több "színt", te akkor is ragaszkodsz a feketéhez.
Mert ha így lenne akkor szerintem nagyon sok nő és férfi nem találna társat, szóval hamarosan magyar ország lakossága ki fog halni. Mert én ha elmegyek a strandra nagyon sok molett nőt látok férfi sőt férj társaságában.
Szóval jobb lenne ha ezt a hozzáállásodat vetkőznéd le és akkor lehet bevonzanád a férfit is az életbe.
Te két fogalmi síkot keversz.
A vékonyság egy szimpla mérhető tulajdonság.
A szépség viszont nagyon relatív.
Miből gondolod, hogy akinek a vékony tetszik, annak nem szép is egyben az? Attól, hogy neked nem jön be valaki, még simán más szemében lehet szép, és mivel ez nem mérhető egzakt módon, így vitázni sem lehet a ténnyel.
Volt egy ismerős csaj, aki pont így nyilatkozott, mint a kérdező.
Marha nagydarab volt, utálta az összes vékonyabb csajt, szerinte mindeki csúnyább volt nála, csak ugye a férfiak... és persze... homokóra (homokdömper)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!