Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól tartok leszbikus vagyok. Heteró vagy biszex lányoktól szeretnék kérdezni (kérdőjel)?
Arra vagyok kíváncsi, hogy ti vonzódtok a férfiak testéhez vagy csak a személyiségéhez? Mert én a testüket teljesen figyelmen kívül hagyom és mindig rá kellett beszéljem magam arra hogy lefeküdjek velük. Az utcán soha nem nézem meg őket kivéve ha jó az öltözékük. Általában ha valamit vonzónak tartok bennük az inkább nőkre jellemző jegy.
Eddig azt gondoltam biszex vagyok mert a nőkhöz is mindig vonzódtam. Inkább úgy mondanám hogy a férfiak testét elviselem mert a személyükkel jár a nők viszont sokkal jobban beindítanak akkor is ha semmit nem tudok a személyiségülről.
Help?
10
Azért az emberek 99%a szerintem tudja magáról hogy hetero vagy bi vagy meleg
Nekem pl személyiségzavarom is van(meg a családból több embernek) és naponta 20x változik a hangulatom, nézeteim.
Ehhez meg hozzájön az hogy azt sem tudom eldönteni hetero vagyok e vagy bi vagy akar totál leszbikus, kicsit nehéz… főleg hogy azt sem tudom kivel kellene ismerkedni.
Pláne 27!!! Évesen…
11:
Az emberek 99%-a borzasztó magabiztosan állít valamit, ami aztán vagy megdől vagy nem
"főleg hogy azt sem tudom kivel kellene ismerkedni."
Hogyhogy kivel? Azzal, aki megdobbantja a szíved. Akitől bizseregni kezdesz. Aki megnevettet a humorával. Akire sokat gondolsz. Aki tetszik kinézetre. Akivel jót tudsz beszélgetni.
Nem értem, hogy ehhez miért kellene tudni, hogy hetero/homo/bi vagy e.
Elmész egy társaságba, és ha valaki megszédít, akkor VELE ismerkedj.
Ha nincs társaság az sem baj, beszélgess neten, utcán, munkahelyen, iskolában bárhol emberekkel. Ne ismerkedj, csak beszélgess, férfiallak, nőkkel, bárkivel. Aztán majd úgyis jön a pillanat, amikor ránézel valakire, és azt mondod, hogy IGEN, ő kell. Lehet, hogy férfi lesz, lehet, hogy nő, mit számít?
Mondom, nem kell előre cimkékkel bekategorizálni magad. Főleg akkor nem, ha bizonytalan vagy, hogy egyáltalán milyen cimke illik rád.
Én például biztos vagyok a szexualitásomban, de nem azért ismerkedek valamilyen típusú emberrel, mert hetero vagyok, hanem azért, mert kinézetre, stílusra, szexuálisan egyféle nemű ember jön be, ők dobbantják meg a szívem, ők vonzanak szexuálisan.
Te aki biztos vagy a szexualitásodban, nem értheted hogy ez mennyire zavaró
Amikor fejben úgy érzed hogy elkezdett vonzani egy olyan nemű ember aki eddig még nem, de 5 perc múlva már nem is gondolod komolyan…
Azzal a nemmel meg sosem tudnál lefeküdni amelyik tetszik mert zavarban vagy velük…
Persze hogy zavaró és az őrületbe kerget…
"Amikor fejben úgy érzed hogy elkezdett vonzani egy olyan nemű ember aki eddig még nem, de 5 perc múlva már nem is gondolod komolyan…"
Gondolod, ez olyan különleges érzés?
Gondolod, hogy egy heteroszexuális vagy egy homoszexuális nem ugyanígy van vele?
Miből gondolod, hogy azután, hogy biztos lennél magadban (rád kerülne a cimke) nem fordulna elő, hogy valaki megtetszik, majd 5 perc után rájössz, hogy mégsem. Miből gondolod, hogy nem lennél zavarban ugyanúgy?
Ezek az érzések nem abból fakadnak, hogy milyen a szexualitásod, hanem szimplán mindenki által megélt bizonytalanság, félelem...
De alapjában véve nem akarlak meggyőzni semmiről, így részemről ennyi.
Igen, szerintem az hogy először 27 évesen nézel úgy egy nőre ami más mint ami eddig volt, az elég ritka…
De közben meg szerelmes nem lennel bele soha, mert csak elérhetetlen ferfiakba tudsz szerelmes lenni…
Viszont férfiakkal nem tudsz lefeküdni mert zavarban vagy velük meg szinte az összestől undorodsz
Ezért lenne jó öltet nőkkel lenni, de közben mégsem érzed magadénak…
És a személyiségzavar mellett még ez is az őrületbe kerget…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!