Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok egy banánon már jól lehet gyakorolni a szopást? Vastagság tekintetében leginkább
Figyelt kérdés
Egy banán mérete kb hasonlít egy igazi péniszére?2023. jan. 24. 00:58
1/10 anonim válasza:
Egy félbevágott narancson tudod gyakorolni a nyalást? Na kb. ennyit ér a banánon gyakorolni.
2/10 anonim válasza:
A valódit nem pótolja semmi! Inkább pasizz ezerrel! Mindenki volt kezdő!
3/10 anonim válasza:
Ha keresel egy idősebb, tapasztalt pasit aki a tanító bácsid lesz, na azon gyakorolhatsz.
4/10 anonim válasza:
Én régen a 90-es években taxisként tanítottam 2 lányt szopni.
És érdekessége a dolognak, az első azt mondta, hogy szerelmes lett egy srácba, de nem meri leszopni, mert nem tudja hogy kell és nehogy kiábránduljon a srác. 3 alkalommal taliztunk így éjszaka, megtanítottam. Ő meg boldog lett. Egy hét múlvai bevallása szerint sokat köszönhet nekem.
A másodikat ő küldte rám, az unokahuga volt. Vele kicsit tovább mentünk, de ilyen is megtörténhet.
5/10 anonim válasza:
Miért pazarolnál pénzt banánra?!
Rajtam ingyen gyakorolhatsz, mert én ilyen jószívű vagyok...:)
6/10 anonim válasza:
Négyes, miért n mentem taxisnak😀😀😀
8/10 anonim válasza:
A taxis sztori elég kemény azért. Nem tudom, hogy hol vannak az ennyire buta rbancok, de találkoznék párral :D
9/10 anonim válasza:
90-es években álom volt taxisnak lenni. Dőlt a zsé és szanaszéjjel tudta magát csajozni az ember.
És (még) békés volt az éjszakai élet.
10/10 anonim válasza:
A 90-es években nem volt prűd a magyar, tombolt a szex az egész országban - viszonylag szabadon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!