Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem szeretné ha rendszeresen kielégíteném orálisan, de én sosem szerettem?
Sziasztok! Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a párom kb. Fél év után elkezdte mondani hogy szopjam le. Először féltem a dologtól, ugyanis tapasztalatlan voltam, a legelső kapcsolatomban. Addig húztuk, amíg elkezdett érdekelni és meg nem történt. Egyáltalán nem tetszett viszont még pár alkalommal csináltam a kedvéért aztán csak pár hónap után egyszer. Kiemelném, én megmondtam neki hogy én nem várom el tőle mert számomra nem egy óriási dolog.
Semmi baj nem volt az elején, de egyre többet kérte és nekem nagyon kellemetlen az egész, nem szeretem csinálni. Eljutottunk addig hogy kb könyörög érte és hisztizik. ez is nagyon zavar. Illetve egyszer leült velem komolyan beszélni hogy neki erre szüksége van..
Szerintetek?
9
Személy szerint én meg nemm vagyok nagy rajongója az orálnak, és simán járnék olyannal, aki nem csinálja. A pasim sem szokta, mert egyszerűen nem élvezem.
Nekem csak az furcsa, hogy sok férfi ki lett itt kiáltva önzőnek, amiért nem nyalt. Nekem mindegy amúgy, hogy ki melyik narratívát fogadja el, mindkettőben látok rációt csak kicsit fura ez a kettős mérce.
Hát csillagom ha ennyire hozzá akarsz menni akkor menjél, pár év múlva írj rám, tudok majd egy jó válóperes ügyvédet :D
B'meg úgy akartok belevágni egy közös életbe, hogy már most nem vagytok közös hullámhosszon az ágyban és a pasid egy követelőző, önző pöts. Te tudod, de nem csak a kovácsa tud lenni valaki a saját szerencséjének, hanem az elrontójának is.
Függetlenül attól, ki miért és hogyan "hibás": Kérdező, komolyan azt hiszed, hogy ha a szexuális életetek sincs rendben, majd működőképes lesz a házasságotok?
Inkább ezen gondolkodj el.
Pontosan azért írtam ki a kérdést mert FIATAL-ként és ELSŐ kapcsolat-ban nem igazán tudom hogy ilyenkor mit csináljak, ezek után mivel ez az első hogy valaki erőlteti.
Mivel ő azt mondta ez minden férfinak kell és fontos, elhittem és elgondolkodtam hogy most rossz vagyok e ezért. De nyugodjatok meg, át fogjuk beszélni normálisan-hosszan az egészet és ha azt követően továbbra sem gondolkodik el vagy látja be hogy gáz amit X ideje csinál akkor másról is lesz beszédünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!