Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok minden együttlétetnél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok minden együttlétetnél van orgazmusotok?

Figyelt kérdés
Vagy, csikló, vagy hüvelyi,nyilván tudom hogy nem minden lánynak van hüvelyi orgazmusa, de minden egyes szexuális együttlétetnél van orgazmusotok? Vagy így vagy úgy
2023. jan. 23. 22:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
5ből maximum 1szer. Nehezen élvezek el, és általában addig nem szokták bírni. Van olyan is aki nem is próbálkozik.
2023. jan. 24. 06:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Hüvelyi sose, csikló mindig
2023. jan. 24. 07:23
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére igen
2023. jan. 24. 08:38
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Mindig. Hüvelyi is
2023. jan. 24. 10:02
 15/20 anonim ***** válasza:
11%

Sok a mesemondó. 3,7,8,9, 11 valós, a többiek az álmaikat írták meg.😁😁

Lehet lepontozni, de ez a valóság. A felsorolt válaszolókkal élvezetes is lehet szex, a maradékot nem említeném.

2023. jan. 24. 10:08
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, azért, mert te béna vagy és nem juttatod a csajt a csúcsra, más még lehet jó ebben.

Oh, és, bár ez egyértelmű, veled biztos nem élvezetes a szex :/

2023. jan. 24. 10:14
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 15!

Te már csak tudod helyettünk 😅

Nem tudom mi ebben a fura? Amúgy is könnyen elmegyek, magamnak is kb 2 perc alatt elérem ha akarom.

A párommal meg már össze vagyunk szokva, tudja mit csináljon velem, hogy orgazmusom legyen. És ez viszont is igaz.

Azt meg végképp nem tudom milyen logika alapján szűrted le hogy egy olyan lánnyal rosszabb a szex akinek mindig van orgazmusa...

2023. jan. 24. 10:22
 18/20 anonim ***** válasza:
22%

Kérdésben nem szerepelt "párkapcsolat". Úgy természetesnek mondható, sőt.

Általánosítva viszont most is azt írom, sok a mese. Érzelem nélkül qrvára nehéz orgazmust produkálni, lehet ott bármilyen érzékeny.

2023. jan. 24. 10:55
 19/20 anonim ***** válasza:
65%

#18 oké így akkor más mindkettőnk válasza valóban.

Csak ez nem volt a kérdésben. Nem gondoltam hogy jó ha odaírom

2023. jan. 24. 11:04
 20/20 anonim ***** válasza:
25%

Az, hogy velem milyen a szex, Te nem fogod megtudni, mert nekem sok pasassal éllentétben érzelem is kell, hozzá, nem elég ha feláll. Talán a páromat kérdezd ezzel kapcsolatban. Szerintem 14 év alatt már keresett volna jobbat, ha neki nem élvezetes. Te meg dugjál fűvel-fával, manapság úgyis az a menő.

2023. jan. 24. 11:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!