Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm azt mondta a felcsatolhatós már túl fura lenne neki. Ötletek, hogy tudnám vele megkedveltetni?
Hát vannak lányok, akiknek benne van a zsigereiben, hogy szeretnék a csípőjükkel a fiújukat hátulról lökdösni, meg vannak, akiknek ez nincs.
Ha neki nincs, nem tudod megkedveltetni vele az ötletet.
De ha van kedve, akkor csak kapjon el hátulról és lökdössön.
Ha ez tetszik neki, lehet, hogy idővel akar majd többet is.
Hát bárhogy szeretem a párom és mi is megéltünk sok mindent, de ezt nem tenném meg neki semmi pénzért. Ez enyhén homofób hajlamra vall szerintem...
Vagy a kérdést értelmezem rosszul és te tennél fel felcsatolhatósat?
Alapvetően az erőviszonyok felcserélése az izgató számomra. 10+ év után izgalmas lenne felcserélni ezt. Mert ennyi időn keresztül mindig én csinálok mindent, a nők meg általában csak élvezkednek.
Azt gondolnám, hogy egy nőnek is izgi lehet az aktívabb szerep alkalmanként.
"a nők meg általában csak élvezkednek"
Igen, ez jogos.:) Ha jó a szexuális élet, akkor a nőnek több jut, gyárilag így van leosztva.:))
Neked meg ugye ott a prosztatád...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!