Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ha egy srac megnez titeket az utcan, de ti latvanyosan elneztek, akkor az azert van mert zavarban vagytok vagy mert nehogy veletlenul is azt gondolja a srac, hogy van eselye nalatok?
Figyelt kérdés
2023. jan. 23. 13:21
1/9 anonim válasza:
Mindkettő.
Én amúgy se bírom tartani a szemkontaktust idegenekkel, de srácokkal pláne nem szemezek. Nem ismerkedem, így nem is akarom őket feleslegesen "áltatni".
2/9 anonim válasza:
Azért nézek el, hogy hagyjon békén.
4/9 A kérdező kommentje:
Hat ez nem tul jo hir szamomra, de azert koszi a valszokat. 😅
2023. jan. 23. 13:39
5/9 anonim válasza:
Ahogy fent is írják 99.9%-ban a látványos félrenézés "hagyj békén, nem vagyok rád kíváncsi" jelzése.
6/9 anonim válasza:
És az mit jelent, ha tartja a szemkontaktust pár másodpercig, de nem mosolyog?
9/9 anonim válasza:
Azért nézek el,mert nem vagyok kíváncsi arra,hogy a férfiak néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!