Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/12 anonim válasza:
Ki tagadja le?
Mindig nyalnám a punciját.
2/12 anonim válasza:
Mert van asszonyuk aki nem Südi Iringó
3/12 anonim válasza:
Én nem tagadom, szép, szexi nő (legalábbis az volt, amikor még képernyőn volt)
4/12 anonim válasza:
Te szerelmes vagy belé vagy mi hogy már a sokadik Südi Iringós kérdést írod ki? 😂 Jó kis csaj csinos, szép arca van, jó alakja, de ettől még nem fog mindenkinek tetszeni, ahogy ételből sincs olyan ami mindenkinek ízleni fog. Ettől a többség még elkapná 1-2 kanyarra ha arról lenne szó - gondolom ezt akartad hallani.
5/12 anonim válasza:
Tagadja a fene! Én is szívesen felpróbálnám a hölgyet!
6/12 A kérdező kommentje:
Ment a ződ kéz mindenkinek!
2023. jan. 22. 23:30
9/12 anonim válasza:
Gondolom szégyenlik, cikinek tartják. Nem biztos hogy tudom pontosan melyikről van szó, de ez is valamelyik kretén szuperceleb a tv2, rtlklub seggmutogató, éneklős, főzős műsoraiból. Valahol a győzike meg sobernorbert között helyezkedhet el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!