Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » LifeStyles Skyn Elite Ultra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LifeStyles Skyn Elite Ultra Thin vagy a Durex Invisible óvszerrel lehet jobban érezni a partnert? Tehát melyik a jobb? Kérem azok szavazzanak akik már mindkettőt kipróbálták.

Figyelt kérdés

LifeStyles Skyn Elite Ultra Thin vagy a Durex Invisible vagy más óvszer a legjobb természetesség érzésben? Óvszer vékonysága 50 micron illetve 45 micron.

[link]

[link]

#Durex #LifeStyles #Durex Invisible #LifeStyles Skyn Elite Ultra Thin
2023. jan. 22. 20:51
A kérdező szavazást indított:
LifeStyles Skyn Elite Ultra Thin
Durex Invisible
más, kérem írjátok be melyik. Köszönöm!
10 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:

Bármi ami nem Durex... túl keskenyre gyártják a végzáró gyűrűt, ha egy pillanatra nem figyelsz akkor máris alátekeredik és macerázni kell vele hogy fel tudd venni rendesen.

Egyébként nem érzed sokkal jobban attól hogy ultra thin, ez csak egy parasztvakítás hogy többet lehessen a gumiért elkérni.

2023. jan. 22. 23:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi! Lehet, hogy az a 0,013mm tényleg nem számít.

[link]

Próbáltad már mindkettőt? Én a Durex Real Feelt próbáltam, az csak 0,005mm vastagabb, mint az Invisible, de nagyon kényelmetlen volt.

[link]

Egyébként nekem is az a gondom, amit írsz, hogy kicsit szűk az Invisible, illetve az amit mondtál, hogy alig bírom feltekerni, illetve sehogy. Azt hittem összeolvadt a gumi a gyűrűvel, mert radiátor felett volt a kabátomban, de akkor ez konstrukciós hiba lehet.

2023. jan. 23. 08:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Teszteltem. Először óvszer nélkül, hogy legyen mihez viszonyítani. Persze, hogy így a legjobb. :) Először LifeStyles Skyn Elite Ultra Thin-t próbáltam, érdekes puha tapadós anyaga van. Nem azt mondom, hogy nem lehet érezni, de idáig talán ez a legjobb. Utána az Durex Invisible jött. Megint nem tudtam rátekerni a farkamra. Egy rész után már nem ment tovább. Lehet ezen is összeolvadt a gyűrű, az anyaggal vagy ez tényleg ilyen konstrukciós hiba. Durex Real Feel-t is kipróbáltam. Ezt könnyen fel lehet tenni, jobb a gyűrűje és meglepő módon ez is jó volt. Otthon kézzel próbáltam, úgy vastagnak éreztem, de valódi bevetésen, megfelelő meleg helyen, lehet valahogy megváltozik az anyagszerkezete.
2023. jan. 25. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!