Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, kinek milyen puncija van? Melyik típus a leggyakoribb?
2023. jan. 22. 17:57
23/28 anonim válasza:
Saláta. Nagy kisajkak. Ez tetszik a legjobban!
24/28 anonim válasza:
Honda Civic (nézz utána, ha nem tudod)
25/28 anonim válasza:
Hát nekem 10 cm-el kilógnak az ajkaim és a csiklóm is hatalmas,engem mini kukira emlékeztet, de a pasijaim soha nem mondtak rá ilyet. És sajnos kijött az aranyerem is elég szépen.
26/28 anonim válasza:
25-ös, miután kiszívtam a lyukadat, extra adag spriccet lőnék a puncidra😉
27/28 anonim válasza:
26os. de kérlek előbb az aranyerem nyalogasd mert attól nagyobbra nő a csiklóm. Attól ágaskodik. 😉
28/28 anonim válasza:
27-es, részemről ok, de te is kinyalod az én seggemet. Ok?
26#😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!