Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmennétek egy ilyen randira? N

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek egy ilyen randira? N

Figyelt kérdés
Tinderen ismerkedtem meg egy sráccal, randiztunk is és jól sikerült és vártam a folytatást. De utána előjött a vágyával, hogy azt szeretné ha kb a dominája lennék és a kövi randin úgy is viselkednék már.

2023. jan. 22. 01:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
94%

Hát de ember, mi honnan tudjuk, hogy neked van-e domina hajlamod? :D

Ha van, és a srác jónak tűnt, menjél! Ha nincs, akkor meg ne :D

2023. jan. 22. 08:51
 12/29 anonim ***** válasza:
83%
Persze hogy nem.
2023. jan. 22. 08:52
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

A srác szexpartnert keres, nem párkapcsolatot.

Ha van erre igényed, hajrá. Ha társat keresel, offold.

2023. jan. 22. 10:40
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha kedved van kipróbálni, a srác sem borzasztó, menj nyugodtan. Hogy meddig mész el, milyen fétiseket vállalsz be, csak rajtad múlik. Nem feltétlen kell durva dolgokra gondolni, felfoghatod játékként is.

Ha pedig nincs kedved hozzá, eszedbe se jusson elmenni a másodikra, a srác ezerszer elő fog jönni még a kattanásával, ha már az első randin előhozta.

Ahogy a korábban is írták, feltehetően nem élete szerelmét kereste a Tinderen, vagy azt látta meg Benned. Ha így lett volna, igyekezett volna a vágyaival addig várni, amíg jobban a szívedbe lopja magát.

Apropó, kedvet kaptam, én is regelek atinderre, de nem tudom, mikor jönnék elő az ilyesmivel. Jobb, ha két hónap "fárasztás" után mondjuk meg, hogy nálam bizony a lány viseli a nadrágot?

2023. jan. 22. 10:54
 15/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, úgy döntöttem folytatom a sráccal. Tisztáztam vele ezt a szexkapcsolat témát. Azt mondta, az a vágya hogy egy rendes kapcsolatban éljen ilyen furin.
2023. jan. 22. 11:16
 16/29 anonim ***** válasza:
81%
Ez jó döntés!
2023. jan. 22. 11:22
 17/29 anonim ***** válasza:
61%
nem
2023. jan. 22. 11:56
 18/29 anonim ***** válasza:
83%
Ezek szerint van benned ilyen hajlam. Az tuti, hogy nagyon izgi lesz ;)
2023. jan. 22. 12:01
 19/29 anonim ***** válasza:
40%
Ingyen dominát akar. Amivel nincs is semmi baj, de akkor ennek a feltüntetésével együtt ismerkedjen.
2023. jan. 22. 13:00
 20/29 anonim ***** válasza:
48%

Jó pénzt tudsz kérni érte.

Ingyen ne csináld.

2023. jan. 25. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!