Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek egy ilyen randira? N

Hát de ember, mi honnan tudjuk, hogy neked van-e domina hajlamod? :D
Ha van, és a srác jónak tűnt, menjél! Ha nincs, akkor meg ne :D

A srác szexpartnert keres, nem párkapcsolatot.
Ha van erre igényed, hajrá. Ha társat keresel, offold.

Ha kedved van kipróbálni, a srác sem borzasztó, menj nyugodtan. Hogy meddig mész el, milyen fétiseket vállalsz be, csak rajtad múlik. Nem feltétlen kell durva dolgokra gondolni, felfoghatod játékként is.
Ha pedig nincs kedved hozzá, eszedbe se jusson elmenni a másodikra, a srác ezerszer elő fog jönni még a kattanásával, ha már az első randin előhozta.
Ahogy a korábban is írták, feltehetően nem élete szerelmét kereste a Tinderen, vagy azt látta meg Benned. Ha így lett volna, igyekezett volna a vágyaival addig várni, amíg jobban a szívedbe lopja magát.
Apropó, kedvet kaptam, én is regelek atinderre, de nem tudom, mikor jönnék elő az ilyesmivel. Jobb, ha két hónap "fárasztás" után mondjuk meg, hogy nálam bizony a lány viseli a nadrágot?

Jó pénzt tudsz kérni érte.
Ingyen ne csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!