Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép lányt nehezebb felszedni, meg megtartani hosszú távon barátnőnek, mint egy átlagos lányt?
Figyelt kérdés
Gondolom a szép lányok sok fiúnak tetszenek ezért bármikor leléphet ha van jobb.2023. jan. 21. 09:37
1/6 anonim válasza:
általánosságban nyilván így van, igen.
2/6 anonim válasza:
Egy 10es lányt igen nehezebb felszedni alapvetően.
De utána hogy átlagos e vagy jobb az mindegy. Ha nem teszel semmit, mind a kettő lelép.
3/6 anonim válasza:
Jóhogy.
Az ilyen tudja magáról hogy jó, meg kb bárkit megkaphat szal....
4/6 anonim válasza:
Van benne igazság, de azért nem mindenki így működik. Pl találkoztam már (szerintem) nálam "csúnyább" nővel, akinek több önbizalma és erősebb kisugárzása volt, ez sokkal vonzóbbá teszi akkor is, ha amúgy nem egy 10-es csaj.
5/6 anonim válasza:
Én önmagamat nem tartom "átlagon felüli" nőnek. Nem mondom, hogy csúnyának tartom magam, viszont világszépének sem. Úgy összességében meg vagyok elégedve a külsőmmel és van egy egészséges önbizalmam. Én úgy 10/7 (gyenge 8-ra)tenném magam. Viszont a pasik valamiért megőrülnek értem, szerintük 10/9-10/10 vagyok. Napi szinten kell őket levakarni magamról. De az a helyzet, hogy nekem egy valaki tetszik, vele akarok lenni, úgyhogy jöhet 1000 másik, meg lehetek akárhány pontos, nálam másnak nincs esélye. És ez független a pontszámtól. Teljesen mindegy, hogy 10/10-es vagy 10/3 as vagyok e. Van egy férfi akit szeretek, innentől kezdve lehet próbálkozni (csak nem érdemes!)
6/6 anonim válasza:
5ös az a baj, hogy fognak próbálkozni és ha valakitől huzamosabb ideig azt hallod, amit szeretnél, akkor benned is elindul(hat) egy folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!