Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nyaláskor milyen mélyen dugjátok a nyelveteket egy nő puncijába, hüvelyébe?
Na most aki azt írja, hogy nem ott kell nyalni, ők a világ összes nőjét kinyalták már?? Nekem volt olyan nőm, aki arra kért, hogy a bejáratot nyaljam és dugjam a nyelvemmel, mert extra érzést ad neki, mi ebben olyan furcsa? Volt olyanis persze, aki a csiklóját szerette ha nyalják és volt olyan is, aki azt szerette, ha a csikló és a bemenet között nyalják. Szóval nem értem mit kell egymás torkának ugrani.
Kérdező, nekem sajnos nem elég hosszú a nyelvem, szóval csak addig tudtam mindig, ameddig elért a nyelvem.
Nekem semennyire ne dugja. Abban semmi élvezet nincs számomra.
Nyalja a csiklót, ott meg használja az ujját.
Én szeretem , ha nem csak a csiklómat piszkálja, ha nem körkörösen izgatja a hüvelyemet is.
Viszont régen volt már ebben részem , mert a volt párom ehhez nem értett.
Ennyi idióta pasit... szerintem nem is láttak még puncit közelről :D
"Úgy és addig nyalok amíg tetszik nekem" - felteszem, ez fordítva is igaz, a nő úgy és addig fog szopni, amíg tetszik neki. Az egyáltalán nem szempont, hogy a szopás a pasinak is jó legyen. Ha már az se számít, hogy a nyalás a nőnek jó-e...
barmok... :D Aztán csodálkoznak, hogy nem kapnak nőt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!