Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a kismellű lányoknak érzékenyebb a mellbimbója?
Figyelt kérdés
2023. jan. 20. 02:00
11/13 Ywerd válasza:
Volt mind a négy fajtával dolgom :
- kis mellű , kevéssé érzékeny mellű nővel
- kis mellű , hiperérzékeny
- hatalmas mellű , érzéketlen mellbimbójú nővel
- hatalmas mellű , érzékeny mellbimbóval.
Nekem inkább az a tapasztalatom,ha kellő , értő kézzel érsz a nőhöz és érzi benned a férfit és hogy " jó kezekben van" , olyan erogén zónák nyílnak meg a nő testén, amelyekről lehet nem is tudott.
Sokkal több érzékeny bimbójú nővel volt dolgom mint érzéketlen mellbimbójúval.
Ahol érzéketlen volt, minden esetben a traumatizált háttér igazolható volt. De annyi ideig nem maradtam benne az adott nővel a kapcsolatban , hogy ebből ki tudtam volna gyógyítani.
A probléma azonosításáig jutottam ezekben az esetekben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!