Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meztelenség normális pl barátok előtt a tusolóban?
Egy haverom mondta h ő nem tolja le a gatyát,m mert nem meleg
25f
Valaki szégyenlősebb, valaki nem.
De csak azért, mert zuhanyzóban letolná a gatyáját TISZTÁLKODÁS céljából, attól miért lenne meleg? :D
Annyira homofóbok az emberek, hogy már azt is melegnek mondják, aki egy zuhanyzóban meztelenül zuhanyzik. Pedig ruhában elég nehézkes a mosakodás. Meg azért van külön férfi zuhanyzó, hogy ne legyen az ember zavarban, hiszen a saját nemének ugyanaz van a lába között.
Én heteró vagyok és eszembe sem jut, hogy egy férfi öltözőben/zuhanyzóban ha meztelenül vagyok, akkor meleg lennék. Nem takargatom a farkam és nem is lesütött szemekkel járok ilyen helyeken. Nyilván nem mutogatom magam és nem kukkolok de ilyen helyen az a normális, hogy meztelen az ember.
Sokan túlgondolják ezt.
Egyre homofóbbak az emberek hogy már egy zuhanyzóban se mernek levetkőzni
10 éve nekünk érdekes nem volt gond dulis táborba uszodába tesi öltözőbe pedig ott aztán nyitott zuhanyzók voltak de senki nem foflalkozott a másikkal
Teljes mértékben természetes, hagy a saját nemed előtt nem vagy szégyenlős. Ez nem melegség kérdése.
Természetesnek kéne lennie a meztelen testnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!