Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok konkrétan mi volt a legrövidebb "udvarlási idő" idő ami után "megd_gtak"?
Figyelt kérdés
Az első látástól mennyi idő telt el? Meg kellett-e egyáltalán szólalnia vagy elég volt a testbeszéd? :)2023. jan. 19. 18:03
13/24 anonim válasza:
#4 2x volt ilyen, az egyik nagyon jó volt, a másik alkalmával túl részegek voltunk sajnos ahhoz hogy jó is legyen 😆 /#3
14/24 anonim válasza:
Fél év :D
(csak egy emberrel volt szexuális kapcsolatom, ő meg a jelenlegi párom, csak úgy alakult, hogy hónapokkal azután kezdtünk ismerkedni, hogy először találkoztunk)
15/24 anonim válasza:
Szégyen vagy nem 4 nap után (második randi), de már 3 éve ismertük egymást addigra. Mondjuk életem legjobb szex élményem volt akkor nézve
16/24 anonim válasza:
A legrövidebb idő egy lánnyal volt. Kábé egy óra. Fiúkkal mindig eltelt legalább néhány nap.
17/24 anonim válasza:
egyik este csak láttuk egymást egy ismerősnél. 2 szót váltottunk
másnap véletlenül összefutottunk. nyújtotta a kezét, hogy ha már tegnap nem sikerült, akkor bemutatkozik ma.
aztán megkérdezte, hogy van e kedvem szexelni. szó szerint, elakadt a szavam :D
de irtó cuki volt a mosolya, nagyon jól nézett ki. nem is tudom mi a fenét látott bennem.
lehet, hogy szégyellnem kéne, de nem akartam kihagyni. és nem is kellett megbánnom, nagyon jó volt
persze utólag elmondta, hogy már előtte utánam kérdezett.
27l
18/24 anonim válasza:
Egy lányt szó szerint egy szó nélkül szedtem fel. Kb. annyi volt, hogy néztünk egymásra, szégyellősen, zavartan mosolyogtunk. Mondjuk fél óra volt az egész, a késő kamaszkori törzshelyünkön, jóval éjfél után. Ő nézett lefelé, meg csavargatta a haját. Odamentem hozzá, megcsókoltam. Ettől ilyen bután vigyorogtunk meg röhögcséltünk, de értelmes beszéd nem jött ki a szánkon, csak finoman simogattuk egymást, mintha már régóta ismernénk a másikat. Megfogtam a kezét, kivittem a kocsma mögé, ott pettingeltünk egy kicsit, és megdugtam. Jó nagy tapló voltam akkoriban, le sem szartam, hogy ő feltehetően nem élvezte. Később láttam még párszor, de pár bunkó megjegyzésen kívül többre nem futotta tőlem. Még most is előttem van az arca, hogy írok róla. Borzasztó voltam a nőkkel.
19/24 anonim válasza:
Ez azz, nyomjátok a kamu sztorikat.
20/24 anonim válasza:
Kb 2-2,5 hónappal a megismerkedés után (ami nem most volt). Első és jelenlegi partnerem. Nem bántam meg, nagyon jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!