Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti is szoktátok csinálni ha igen hogy? Pl amikor nekem fel all és ülök elkezdem mozgatni a lábam be ki, akkor ha mas fiu is ezt csinálja vagy nagyon mozgatja akkor neki is áll?ha volt ilyen valakivel ilyen írja le meghallgatom sztorikat is
A boxer és nadrág fig rajta annyit, hogy ne legyen nagyon észrevehető. Persze ha valaki azt szugerálja, kiszurja mi a helyzet, de természetes dolog, nem takargatom.
A kérdésed lábmozgatós részét nem is értem.
Nem igazán volt ilyen... mondjuk strandon esetleg, de akkor gyorsan hasra fekszem.
Az is tény, hogy tavaly nyáron a kaposvári strandon, meg nem lankadt le teljesen, és muszáj volt a gyerkőc miatt felkelnem, hát azért a környéken volt egy két furcsa pillantás, a párom meg lecseszett, hogy mit mászkálok félig álló farokkal 🤣
Mondtam neki, könnyű neked...
Mifaxom??? Ha ki akarom verni akkor szépen marokra fogom és had szóljon. Értelemszerűen nem nyilvános helyen ha szorult némi intelligencia az emberbe.
A "haverság" keresőszó alapján meg sz'tem ezt a kérdést nem a hetero rovatba akartad rakni 😃
Nekem nagyon szűk az alsóm és bővebb nadrágot szoktam hordani. Kevésbé látni. Fűrdőnadrágot meg kizárólag olyat veszek ami bő rövidnadrág és veszek alá alsót, ha nincs benne betét.
Én nagyon kínosan érzem magam ha észrevehető. Nekem vér péniszem van és lankadtan is 12 centi, úgyhogy egy szűk, fecske fűrdőgatyában lankadtan is figyelemfelkeltő.
Van, hogy úgy vagyok vele, hogy teljesen természetes, de ha mégis feláll azonnal keresem, hogy mivel takarhatnám el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!