Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
73 Kilo 1.80 centihez tényleg sok ?
Oh wazze' a képeken egy nagyon jó csaj van, ami 10-ből legalább 8 pasinak nagyon is be fog jönni (s totálisan mindegy mit mutat a mérleg). Ezt hívják arányosan nőies alaknak!
Nem értem a kérdésedet... most komolyan nem látod a mindennapokban hogy a pasik hogy csorgatják rád a nyálukat s akar veled egy csomó kikezdeni???
Gondolom csak tetszik hogy itt csorgatjuk a nyálunkat:D Megértem,őszintén én is lehet ezt csinálnám a helyedben.
Nem hiszem hogy csúnya a fejed,nyugalom👍
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Ezt most írtam ki ... egy nálam 15 evvel idösebb,nem túl elonyos kulseju férfi ezt csinálja velem.. es néha azon gondolkodom hogy talán mégsem tetszek neki annyira amennyure allitja. Azóta itt fekszek, sírok, gondolkodom hogy vajon miert ? Bennem lehet a hiba.... :-(
#29 húha bocs de rendben van minden az önértékeléseddel, nem szorongsz "kicsit" sokat???
A másik kérdés vonatkozásában belefutottál egy kamugépbe, aki x vasat tart a tűzben, vagy szimplán csak nem független a pasi és berezelt a dologtól. Ne azzal foglalkozz aki nemet mond, hanem azzal a 80-90%-kal aki igent! Jól nézel egyébként ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!