Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy valaki "ügyesen mélytorkoztat"?
Mellébeszélsz, 30-as.
Ezt írtad: "21: Fhú, ez mekkora hülyeség!" Tényekre, és arra, hogy lassan már mindenki úgy viselkedik, mintha a mélytorok a normál, hétköznapi szexualitás kötelező eleme lenne. Ha te élvezed, egészségedre, csakhogy ez a diskurzus a hozzászólásodat megelőzően marhára nem arról szólt, hogy mennyire élvezetes dolog ez, hanem arról, hogyan kell úgy csinálni, hogy az ember ne hányja össze magát. Erre született az a válasz, hogy sehogy nem KELL. Majd ezután leírod te is, hogy nem kell.
A 30.-nak szerintem gőze nincs, hogy mi volt a téma, csak pasit akar szerezni magának, és gondolta, nekiáll itt flexelni, hogy mennyire élvezi, ha torokba dugják neki, hátha akkor kap egy csomó privátot. De úgy látom, még nem nagyon jött neki össze, mert elég frusztrált.
Segítsek, kedves 30.? 🍆💦👄
Nekem ez azt jelenti, hogy mer domináns és határozott lenni, de figyel a jelzéseimre is.
Ha látja, hogy bírom, és élvezem, akkor keményen rámarkol a hajamra és megdugja a számat, mélyen, akár hosszan lent tartva a torkomban, úgy, hogy taknyom-nyálam összefolyik, de érzi, hogy mikor lenne már szükségem levegőre, mikor kell lassítani, hogy mégse hánytasson meg.
Ne akarj vele randizni. Ő egy kamus faxverő kisfiú...
Pasi vagyok. Nem izgulok arra a félelemre, hogy a csaj lehánnya a farkam....
De attól még szeretem a copást
Ha ilyen téma felmerült, akkor láthatod, hogy ő is olyan lány, akinek tetszik, ha megszopatják keményen, úgy hogy a pasi irányítja és mélyen lenyomja. Mi ebben a meglepő? Tapasztalatból mondom, hogy sokkal több lány fantáziál erről, mint a kissrácok elképzelik. A mások lányokat azok akarata ellen védeni próbálni harcias feministákra meg nem kell figyelni.
Gondolj bele: amikor ezt írt a lány, mire gondolt? Hogy tudd, hogy kell csinálni... óvatosan? finoman? Nem! Arra gondolt, hogy lenyomod a torkába és te irányítod. Mi ebben a nem egyértelmű? Arra gondolt, amire te is.
A lényeg az, hogy jól fel kell tudni ismerni a partner határait, és tiszteletben tartani azokat, a határokon belül viszont bátran megadni a nőnek, amire vágyik.
És abban szerintem igaza van az előző válaszadónak, hogy ebbe meglepően sok nőnél belefér egy intenzívebb, határozottabb szopatás, akár mélytorokkal, hosszabban lent tartva.
A legutóbbi alkalmi partnerem pl. nagyon igyekezett teljes hosszában bevenni a farkamat, de 2-3 centi még hiányzott, és ő kérte, hogy fogjam a fejét, és segítsek rá. A végén pedig boldog volt, hogy sikerült.
Találkoztál már vele? Videóchateltél már vele?
Telefonon beszéltél már vele?
Várj, tudom, valamiért ezek egyikét sem akarja. Igaz? Naugye, hogy így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!