Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok aki volt sugarbaby az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok aki volt sugarbaby az hogy kezdte el?

Figyelt kérdés
Hogy gondolta el hogy mi mennyi?

2023. jan. 18. 06:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
#10 Ezt hogyan érted?
2023. jan. 18. 18:06
 12/21 anonim ***** válasza:

Több kockázat járhat több haszonnal, de nem mindenkinek. És abban is van valami, hogy több pénzzel nehezebb nagyot bukni, de ha sokáig bennragad a tőkéd valami rossz befektetésben, akkor meg az alternatívaköltdéged lesz magad (azaz teljesen hiába vállaltál kockázatot).

Tudom, hogy most nem ez a téma, de ez teljesen hiteltelenné teszi számomra a sztorit. Olyan, mintha valami MLM-es mondta volna.

2023. jan. 18. 18:32
 13/21 anonim ***** válasza:
32%

Itt több dolog mosódik össze. Az "extra kockázat" nem "extrém kockázat". Az extra kockázat az, hogy sikerült egy 50% rizikós üzletet nyélbe ütni, és te újra belevágsz az 50% rizikóba. Az extrém kockázat meg az, hogy belevágsz egy 90% rizikós üzletbe (pl. mert azt hiszed, hogy akkora király vagy, hogy mindent tudsz). Egy jó nő tudja annyira polírozni egy pali világképét, hogy megadja neki a kellő magabiztosságot és sikertudatot, ami ehhez kell. A kockázat stresszel jár, stb. és az ember jutalmazási igénye exponenciálisan nő.

Írtam, hogy a "megfelelő szintről indulva", amit nem az MLM világában kell értelmezni. A befektetés pszichológiája egyébként is teljesen más, mint amiről itt szó van. Ha abból indulunk ki, hogy van egy tökéletes önértékelésű férfi, aki kib.szottjól keres, és egyébként racionális döntéseket hoz az üzletben, neki nem kell sugarbaby: a nők alapból menni fognak rá, akárhogy néz is ki. A sugarbabyt nagyeltartásban finanszírozni képes férfi pszichológiai profilja nem ilyen. Alapvető önbizalmi gondjai vannak, nem képes a pénzét pinára konvertálni, stb. Erre a megoldás az, hogy a sugarbaby feloldja benne ezeket a pszichés gátakat, amik a munkájában is visszaköszönnek majd. Nem tudok olyan jól kereső munkát 1 millió körüli fizetéssel (mert annyi kell ahhoz, hogy ki lehessen fizetni a sugarbabyt), amiben több (=extra) kockázat, non-konform nézetek vállalása, egyet-nem-értés, stb. ne hozna hosszú távon több sikert.

2023. jan. 18. 19:25
 14/21 anonim ***** válasza:

Köszönöm a választ, így már érthetőbb.

Azt megértem, hogy sokaknál elfogy a motiváció, kiégnek, és ezen segít a változás. Hogy egy kapcsolat ki az, akit ösztönöz, ki az, aki belesüpped, az talán személyiségfüggő is. Nem zárom ki, hogy sokakra ilyen hatással van, ha ráadásul manipulációval van megspékelve. A kockázatról továbbra is mást gondolok, de ez nem tartozik a témához.

2023. jan. 18. 20:42
 15/21 A kérdező kommentje:
Hű baszkiii. Ez az utso pár iromány nem igazán stimmelt a kérdéssel:-)
2023. jan. 19. 06:42
 16/21 anonim ***** válasza:

Visszatérek kicsit a témához :)

Én voltam-vagyok sugar kapcsolatban, írok egy kicsit róla.

Kb egy éve kezdődött, és most is tart, de azóta többször szintet lépett. Úgy kezdődött, hogy felvételiztem egy angol egyetemre, és szerencsére fel is vettek ösztöndíjjal. Az első félév alatt nagyon hamar rájöttem, hogy amit kapok a sulitól ösztöndíjat, plusz a kevés, amivel itthonról tudnak támogatni, az nem sokra elég odakint, nem nyomorogtam azért, de elég koleszverzió volt, szórakozásra, egyebekre nem sok jutott. Eredetileg el akartam kezdeni valamit dolgozni esténként, de az egyetem nagyon húzós volt, már első félévben is, kb minden maradék időmet és energiámat elvette volna. Egyik barátnőmnek panaszkodtam, és igazából ő dobta be félig viccesen, hogy miért nem keresek sugardaddyt, mikor fiatal vagyok, szép vagyok, és mondhatni nincsenek apácahajlamaim se... Aztán vizsgaidőszak alatt elgondolkodtam rajta, és úgy voltam vele, miért ne, megpróbálom.

Csak simán, Tinderen kerestem, beállítottam a kort 36-45-re, és behúzogattam azokat, akik a képek alapján tehetősebbnek tűntek, meg külsőre is vonzónak találtam őket. A legtöbbjük már abból levágta, hogy mit keresek, hogy matchelt egy 19 éves szőkével negyvenesként, konkrétan ők kérdeztek rá. Voltam pár vacsorarandin, beszélgettünk, aztán aki szimpi volt, azzal elmentem másodikra is, harmadikra csak egy jól szituált, negyvenes, nemrég elvált apuka maradt, vonzónak is találtam, intelligens és jó társaság is volt, na meg egy néhány fős pénzügyi tanácsadó céget vezet, szóval az egyéb céljaimnak is megfelelt. Úgy indultunk, hogy péntek esténként vacsi plusz az este az övé, eleinte érdekes módon nem akart beengedni a személyes terébe, én ugye kolis voltam, úgyhogy mindig a város valamelyik szállodájába mentünk utána aludni meg szórakoztatni őt, ezért kaptam heti szinten kb 2x annyi zsebpénzt, mintha 20 órát pincérkedtem vagy mekiztem volna. Aztán 1-2 hónap után rákérdezett, hogy lenne-e kedvem egy hétvégi wellnessre, onnantól havi egy elutazós hosszúhétvégére is vele mentem. Persze, szex az legalább minden találkozós este volt, de néha reggel vagy napközben is, de nagyon gondosan ügyelt rá, hogy én is élvezzem, elég tapasztaltnak tűnt... A heti 1 találkozó annyi maradt, főképp időszűke miatt, de egyre gyakrabban beszélgettünk csak úgy is telón, kezdett kialakulni valami barátságféle is (ő szerintem kb a 2. hónap óta szerelmes volt belém), jól éreztem magam vele, nem olyan volt, mintha szexmunka lenne (persze a pénz jól jött azért)

Aztán valamikor nyáron szintet léptünk, elvitt egy hétre magával nyaralni spanyolba az utolso vizsgám után, és ott rákérdezett, hogy ő úgy érzi, hogy kölcsönösen jól érezzük magunkat a másik mellett, és gondoltam-e már rá, hogy a barátnője legyek, mert ő benne lenne, hogy kimondjuk nyíltan, de persze ebből nem származna anyagi hátrányom sem. Én akkor még nem éreztem semmi komolyabbat (a kémián kívül, ami azért az elejétől erősen negvolt), de igent mondtam. Utána kb rögtön hazautaztam a családhoz, de vissza már úgy mentem, hogy hozzá költöztem be, azóta is vele lakom. Anyagilag is jó deal volt, mert nyilván sokkal kényelmesebb, mint a koli, fullosan felszerelt nagy ház, bejárónő takarít (viszont én főzök kettőnkre, mert azt amúgy is nagyon szeretek), és a "zsebpénzem" sem csökkent. Az együttéléssel meg elég hamar megjöttek az érzelmek is, most màr én is a pasimként tekintek rá, és szuperül érzem magam mellette, ő be is mutatott a barátainak (a pasik kicsit irigykedtek :D ), meg a szűk családból is páraknak (érdekes módon odakint senki nem szól le egy ilyen kapcsolatot), még az exfeleségével is találkoztunk párszor, szerencsére jóban vannak, csak nem ment a dolog együtt. A két tízévesforma gyerekével meg én szoktam játszani, mikor nála vannak, még azt is élvezem ^^ (Mondjuk nekik egyedül, mivel csak azt látják, hogy kb a tesójuk lehetnék, az a hivatalos verzió, hogy apa unokatesója vagyok, aki az egyetem miatt lakik nála, a látszat kedvéért még "szobám" is van XD). Nekem csak pár közeli barátnőm tudja az igazságot, szüleimnek nem tudom, hogy fogom bevallani :D

Jelenleg nagyon élvezem ezt a létformát, kényelmes, sokat utazunk, szerelmes vagyok, jó a szex, és nem szégyellem bevallani azt sem, hogy megérős is, bár nem tudom, melyikünk jött ki jobban, ő vagy én.

20L

2023. jan. 23. 14:34
 17/21 anonim ***** válasza:
70%

#16 Ezt mondom... a sugar daddy dolog, ha valóban jól működik, kapcsolattá fajul :)

Sok sikert, ribi! 😉

2023. jan. 23. 19:16
 18/21 A kérdező kommentje:

Sok pasi kívánna ilyet. Csak sok férfi nem akar letelepedni 1 nő mellett. Meg hát a nő is válogatott. Mint itt is versenyeztette a figurákat.

A fickók ug vannak vele fizetek akkor ne válogasson.

2023. jan. 23. 20:07
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
#18 Ez a férfi verziója a "Csak rám várt a kastélyában és yachtján, hogy nekem adhassa igaz és örök szerelmét" című női mesének.
2023. jan. 23. 20:38
 20/21 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne hogy ilyen kapcsolatban hogy egyeznek ki egyáltalán vagy hogyan történik :)
2023. febr. 2. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!