Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátotok kedvéért szőrösen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátotok kedvéért szőrösen hagynátok a puncitok?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek mindig csupasz, én örülnék ha lenne rajta szőr minimum a puncija felett egy csíkban, de a legjobb ha bugyin belül mindenhol szőrös lenne rövidre vágva. Ez nagy kérés lenne?
2023. jan. 17. 19:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
Igen, a keresere úgy van, a bikinivonal meg van csinálva es a nagy kb mundenhol kivéve a Vénusz-dombot, de ott teljesen meghagyom, kicsit visszavagom, ha túl nő. Párom imádja! 😍
2023. jan. 17. 21:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, rosszul irtam, szerintem ez nem nagy keres, van kompromisszum, hogy mindenkinek jo legyen.

#11es voltam

2023. jan. 17. 21:56
 13/17 anonim ***** válasza:
72%
Igen,én meghagynám,meg is hagytam már,de elsősorban amiatt,hogy én alapból nem szeretem ha csupaszra van szedve.Ki szoktam igazítani,de amikor a partnerem kérte,hogy hagyjam természetesre,meghagytam.
2023. jan. 18. 07:27
 14/17 anonim ***** válasza:
72%

kérd meg!

nekem is mindig csupasz, így szeretem

de ha ez lenne a párom minden vágya. hát ezen ne múljon a boldogsága :)

2023. jan. 18. 09:23
 15/17 anonim ***** válasza:
77%

Én biztos nem. Kifejezetten zavar a szőr, teljesen csupasz nekem jópár éve, nekem így tetszik, de főleg így kényelmes és kellemes minden szempontból.

Ez persze egyéni dolog, aki meg szőrösen szereti, hagyja meg magának, magánügy.

De szerintem nem szép beleszólni, hogy másnak milyen legyen. Nyilván az teljesen rendben van, ha megkérdezi, vagy hogy elmondja neki mi tetszik, de a döntés mindig saját, ki hogy szereti MAGÁT.

2023. jan. 18. 09:38
 16/17 anonim ***** válasza:
72%

Én örülök hogy a párom nem bánja hogy van rajta szőr..

Ha kifejezetten kérné is örülnék mert nekem sokkal jobb érzés szőrrel.

2023. jan. 19. 02:48
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Alapból nagyon szőrös vagyok,jóval túlnő a bugyin,minden irányba.Volt olyan barátom,akinek bejött és kérte,hogy hagyjam meg,nem volt ellenemre,hagytam visszanőni teljesen.
2023. szept. 22. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!