Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, kinek hány éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kinek hány éves korában volt az első anál szex élmény?

Figyelt kérdés

A minap összesodródtam egy 20 éves lánnyal és meglepett, hogy szó nélkül benne volt az análban, és teljes mértékben élvezte is, mondta is rendszeresen használja a hátsó bejáratot is.

Rácsodálkoztam ilyen fiatalon már szakavatott a témában.

Manapság már ilyen fiatalon is űzik?

Nevezzetek boomernek :))

de bennem az a tudat van hogy nők csak később (korban) kezdenek erről fantáziálni. Fiatalon 'prűdek' ehhez.

F

2023. jan. 17. 14:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Bocs, inkább 15 és fél voltam.
2023. jan. 19. 23:41
 12/19 anonim ***** válasza:
87%
23.
2023. jan. 20. 00:18
 13/19 anonim válasza:
87%
15 voltam
2023. jan. 26. 19:09
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
16 voltam az elsőnél, a következő pasimmal meg nem is csináltuk. Pár évvel később próbáltam ki csak megint már egy újabb partneremmel.
2023. febr. 8. 15:16
 15/19 anonim ***** válasza:
64%
Én 12 évesen igaz akkor össze is szartam mindent. A pasi teljesen olyan lett.
2023. febr. 12. 13:17
 16/19 anonim ***** válasza:
72%
16 voltam először. Most 25 vagyok és minden nap használom anál plug-ot, 4 órát bent van. Nagy orgazmusom van.
2023. febr. 12. 13:17
 17/19 anonim válasza:
16os véletlenül nem vagy Pécsi?
2023. jún. 26. 17:15
 18/19 anonim ***** válasza:
74%

#16 hú nagyon jól hangzik. Már én is rendszeresen használom a plug-ot, már furcsa lenne nélküle. Te azért tartasz szabadnapot? Vagy valaki másnak van ebben tapasztalata? És ha elhagynam a használatát akkor nem lehet belőle panasz? Visszaszűkül teljesen? Mondjuk nekem eddig reggel könnyített a székelésen, persze ez más téma, de másnak is ilyen lett?

Hasmenéses bakikról hallottam már, mármint aktus közben. Hát nekem még nem volt ilyen tapasztalat,mert direkt nem ettem előtte olyanokat. Akikkel történt ilyen annak vajon mitől?? És aki férfi jártas benne nem bánja ha néha kicsit kakis lesz tőle a farka? Ez szerintetek nagyon gáz? Vagy belefér? Beöntés ellenére is van valamennyi. Mert eddig úgy vettem észre hogy mindig marad ott kis trutyi vagy darabka de nem mertem konkrétan megkerdezni a pasikat akikkel voltam így csak csendben néztünk egymásra. Valójában kíváncsi lennék mit gondoltok férfiak?

#17 miért lenne Pécsi? Csak kíváncsi vagyok.

2023. jún. 27. 13:01
 19/19 anonim ***** válasza:
49%
#18 Engem nem zavar ha kakis lesz a farkam utána. Megmosom és minden mehet tovább. Ha a partner engedi még az ő fenekét is megtisztogatom, hogy utána nyugodtan szeretkezhessünk tovább. Igaz női segglyuk fétisem van. 47F.
szept. 25. 09:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!