Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni a szexmániával? 20/L
Figyelt kérdés
2023. jan. 17. 14:18
31/34 anonim válasza:
Ez látszólag ajándék, a valóságban egy istencsapás!
Az orvosok nem sokat tudnak segíteni - én már próbáltam mindent.
Szerencsére egy csodás pasit fogtam ki férjemül, és így járunk többes partikba, ami félmegoldás, de jobb a semminél!
(nem kérek privátot)
32/34 anonim válasza:
31 -es én őszintén kíváncsi vagyok miért éled meg ezt Istencsapásként? miben nehezíti meg mindez az életed?
33/34 anonim válasza:
32 próbáld meg harmonikusan élni az életedet úgy, hogy szerelmes vagy, de folyton kielégítetlen, folyton ....hatnékod van, de a szerelmed már eljutott a teljesítménye csúcsára, és megcsalni sem szeretnéd...
34/34 anonim válasza:
32 es vagyok. Ebbe most brlemehetnénk 33 -as mert az én esetem sem egyszerű. De ismerek is olyat aki Nimfomániával küzd. Szóval ha valaki én tudom milyen ez. Mégis érdekelt volna a 31 es válasza
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!