Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha szeretem nézni szex közben, ahogy a párom egy műpéniszt szop?
Figyelt kérdés
Ajándékba vettem neki egy élethű dildót és szex közben egyszer a szájába adtam. Iszonyatosan izgatott a látvány, ahogy hátulról toltam és közben ő szopizott.
Nem képzeltem oda mást, pusztán az orális szex látványa izgatott.
ez szerintetek gáz vagy más is próbálta már?
2023. jan. 17. 00:15
1/9 anonim válasza:
Semmi gaz nincs benne. :D
Mondjuk en masztinal szoktam, de engem is nagyon izgat.
L
2/9 anonim válasza:
Nem gáz. Én maszti közben is szoktam szopni a vibrimet.
5/9 anonim válasza:
Nem gáz. Nekem is többször a számba adta már párom szex közben és bejön neki. Nincs ezzel gond
6/9 anonim válasza:
Pasi vagyok,-nekem a párom sokszor rakja a számba... szereti nézni hogy szo..ok miközben a szeretője du..a őt.
7/9 A kérdező kommentje:
6os huha, ha ez nem troll, akkor ez egy picit sok - nekem.
Persze nem.vagyunk egyformak, de az en csajomat csak en szeretnem dugni.
2023. jan. 17. 12:05
8/9 A kérdező kommentje:
Lanyok: es ez egyebkent ad nektek nemi plusz izgalmat vagy csak sajat szorakoztatasunkra tesszuk a szatokba?
2023. jan. 17. 12:11
9/9 anonim válasza:
Szerintem se gáz.
Én szeretem ha a szám is el van foglalva közben, csók vagy más módon igen. Szóval nem csak a pasi élvezetéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!