Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak milyen a legjobb szopás?
Ez olyan dolog, mint a legjobb punci nyalás. Nincs ilyen, mert nem univerzális. Teljesen eltérő, hogy ki mit és hogyan szeret.
Számomra tökéletesen elég lenne, ha odaadással szeretné csinálni és látnám rajta, hogy szeretne nekem örömet okozni, a többit pedig úgyis lekommunikálnánk, hogy a legjobb.
Őszinte! Amikor úgy érzed, odáig van a farkadért, legszívesebben belefulladna.
A technika, a változatos tempó, a nyelvjáték, a szívóerő mind-mind hab a tortán. Az egyetlen, ami igazán számít, az a lelkesedés.
Tényleg nagyon egyedi a dolog, azt érdemes keresni, ami a te partnerednek igazán tetszik, nem feltétlenül ahhoz ragaszkodni, amit esetleg itt írnak a válaszadók.
Nekem pl. nagyon imponál, ha a lány próbálja minél mélyebbre bevenni a farkam, ha néha felnéz rám, kimutatja, hogy ő is szívesen csinálja, és élvezi a szopást. Azt is imádom, ha a golyóimmal is foglalkozik, akár nyalogatja, akár simogatja őket finoman. A változatos technika inkább arra jó, hogy felizgasson, de az elélvezéshez nekem inkább az kell, hogy egy idő után megszakítás nélkül ismételje, amit csinál (szívás, masszírozás nyelvvel, vagy föl-le mozgás).
A végéhez közeledve az a csúcs, ha diktálhatom én is az ütemet, gyengéden, de határozottan belemarkolok a hajába, és mozgatom a csipőmet, aztán amikor már nem bírom tovább, mélyre tolom a farkamat (persze úgy, hogy azért ne fullasszam meg), és teleélvezem a csaj száját.
Az már csak a hab a tortán, ha le is nyeli az adagot, és esetleg utána még csókolgat, nyalogat kicsit, miközben lenyugszom. :D
Először csak nadrágba kapom(csak melegítő nadrág) be és szopogatom, majd nadrágból kivéve úgy jár a fejem, ahogy irányítják, a mélytorkot imádom, végezetül elélvezés a számba. :P írhattok
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!