Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyetemista lányok!Egy vizsgáé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemista lányok!Egy vizsgáért cserébe ez beleférne?

Figyelt kérdés

Egy hete egyeztem meg egy lánnyal, hogy levizsgázok helyette Adatbázisból szombaton, ha ő meg küld képet a talpáról.

Benne volt mindenféle hiszti nélkül.

Tök jó, mert ha ezt tudom, hogy így megy, akkor nem 5. féléven kezdek el ezzel foglalkozni.

Persze az én szakomom nincs sok csaj, de az infótanárin igen.

Ez mennyire beleférős nektek?

Az Adatbázis2 egy szórótantárgy az egyetemen.

2023. jan. 16. 13:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem megvettél kilóra.
2023. jan. 16. 13:07
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem meg is d*ghatod azert a targyert :D en is infos vagykk és bár lany de leszbikus :D de egy ilyen vizsgaerr nem csak labarol kérnék képet
2023. jan. 16. 13:08
 3/18 A kérdező kommentje:

Ilyen dolgokba nem akarok belemenni.

Egy lábfotó szerintem nem gáz, azt az utcán is megnézheti bárki, akinek szerencséje van és arra jár.

Viszont az intim kép meg szex az sok nekem is.

2023. jan. 16. 13:12
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Én eleve azt nem értem, hogy a frászba tudsz helyette vizsgázni? :D Online az ő gépéről?

Amúgy neki jó üzlet, hogy megúszta egy talpfotóval...

2023. jan. 16. 13:18
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Láttad, tapasztaltad hogy sokaknak ez belefér. A lábfotó nem a világ, de ettől idegennek még nem fogják küldözgetni csak ha kapnak is valamit "cserébe" (nem, nem rólad készült képet hanem effektív valami kézzelfoghatót).
2023. jan. 16. 13:19
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk valahol nem értem...ha "átkefélteti" magát a szótantárgyakon, a záróvizsgát nem tudja más megcsinálni helyette...

Előbb-utóbb úgyis bukics lesz belőle...

2023. jan. 16. 13:22
 7/18 A kérdező kommentje:

Úgy vizsgázok helyette, hogy átküldi a feladatlapot.

Én megcsinálom, visszadobom neki, ő átmásolja vagy leadja az én SQL fájlom, aztán kész.

Közben meg ül a gép előtt a tanár nem látja, hogy mi történik az asztalon.

De ez a legkevesebb, mindent meg lehet oldani.

2023. jan. 16. 13:28
 8/18 A kérdező kommentje:

6.

Az már az ő problémája.

Én nem tartok tőle, mert végig tanultam.

2023. jan. 16. 13:29
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Köszi, mindkét kérdés az enyém volt. Csak arra akartam kilyukadni, hogy én ezért nem pazaroltam volna az energiám...

Ha ennyire hülye hozzá a csaj, ő is csak az idejét rabolja a szakon...

2023. jan. 16. 13:31
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Elég hülye vagy, egy fotóban mi a jó? Simán kérhettél volna pl sz.pâst is
2023. jan. 16. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!