Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a melletek?
Figyelt kérdés
Szeretitek?
Kemény vagy puha?
2023. jan. 15. 19:39
1/30 anonim válasza:
Te szereted a kezed??
Ez pont olyan.
2/30 anonim válasza:
75B. Tinikoromban nem szerettem, de mára már elfogadtam és imádom. Feszes, de puha.
3/30 anonim válasza:
90D, olyan közepesnek mondanám a puhaságát, nem túl puha de nem is túl kemény. Nagyon szeretik a pasik. :-) L
4/30 anonim válasza:
80B, átlag. Kicsit lóg is, én nem szeretem.
6/30 anonim válasza:
80/C feszes, de bimboudvarom lehetne nagyobb. Szerintem noiesebb ha nem olyan pici.
7/30 anonim válasza:
70c, én szeretem, csak kicsit oldal irányba állnak.
8/30 anonim válasza:
Kemény csak a szilikoncici lehet.
Nekem 75B, szeretem.
9/30 anonim válasza:
80/C nekem is.:)
Feszes, pufi, puha.:)
Nem csak én szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!