Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok hogyan szeretitek a punci nyalást?
Figyelt kérdés
Ujjazzon is közben a partner?2023. jan. 15. 08:02
2/12 anonim válasza:
Nyalás helyett nyílást olvastam.... Hehe reggel van még 😁😁😁
5/12 anonim válasza:
Miért fontos, hogy egy vadidegen valaki miképpen szereti?
6/12 anonim válasza:
Én szeretem, ha ujjaznak is. De csak ha tényleg tud figyelni a nyalásra is közben. Ha nem, akkor inkább a szája, mint az ujja.
7/12 anonim válasza:
Csiklót nyaljon és közben ujjazzon.
De tényleg csak kevés ember képes egyszerre figyelni a kettőre.
8/12 anonim válasza:
En úgy szoktam csinalni hogy elkezdtem nyalogatni óvatosan a csiklot , először egy majd kettő ujjal ujjazom! Figyelem a hölgy reakcióját !
9/12 anonim válasza:
Nyalás közben ujjazzon is. Nagyon gyorsan el tudok menni úgy. Vagy akár ujjak helyett egy vibri az izgalmakért
10/12 anonim válasza:
Ha egyszerre tud figyelni arra hogy nyaljon is es ujjazzon is akkor mindenkeppen de ha nem akkor inkabb csak nyaljn, akar a lyukamba is belenyalhat az a tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!