Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek szabadtéren szeretkezni, de a páromnak ez a fétise, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem tudja hogy megerőszakoltak szabadtéren 2021ben.2023. jan. 15. 02:08
2/36 anonim válasza:
Mondd el neki őszintén, hogy neked ez tabu, mert megerőszakoltak az utcán.
3/36 A kérdező kommentje:
Szeretnék eleget tenni neki, de azóta az eset óta nem volt szabadtéren alkalmam. A kocsi nem számít annak gondolom. Szeretem a párom, de félek nem reagálnék jól.
2023. jan. 15. 02:19
4/36 anonim válasza:
Lassan, fokozatosan próbáld vele! Mindig egy kicsivel többet és többet mint az előző alkalommal!
5/36 A kérdező kommentje:
Nem utcán, egy frissen megismert barát beszélgetni vitt saját bevallása szerint egy olyan helyre ahol nem nagyon vannak emberek. Ki voltam bukva így azt tettem amit mondott, bár az elején próbáltam ellenkezni.
Mázli volt hogy senki nem zavart meg, akkor mégrosszabbul éltem volna meg.
2023. jan. 15. 02:23
6/36 A kérdező kommentje:
Köszi 4es, ez lesz. Pszichológust sajna nem találtam, magamat gyógyítom amennyire tudom.
2023. jan. 15. 02:24
7/36 anonim válasza:
Akkor gondolom megtanultad, hogy egy frissen megismert ember nem barát, és nem megyek vele "zavartalan" helyre!
8/36 A kérdező kommentje:
Az volt a gond hogy totál elő tudta magát adni és bizalmat keltett bennem, de rajtam kívül nagyon sok emberben. De igen megtanultam. Csak azért nem jelentettem fel, mert nem hiányzik a megalázó procedúra. Inkább nyelek.
2023. jan. 15. 02:33
9/36 anonim válasza:
Na ez az amit nagyon sok nő rosszul tesz! Mert ha megússza büntetlenül, akkor bátrabban próbálkozik másnál újból és újból!
Ha nem is jelentetted volna fel, de legalább az apukád úgy pofán vághatta volna, hogy néhány fogát kiköpje emlékül!
10/36 A kérdező kommentje:
Jogos lett volna, de apám ehhez túl békés természet.
Már le van tiltva régen minden felületről. Nárcisztikus, ő a mai napig azt hiszi semmit nem tett.
2023. jan. 15. 02:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!