Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok azokról a férfiakról, akik folyton dick picture-t küldenek nektek álfacéról?
Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 09:05
2/24 anonim válasza:
Azt hogy primitív. De mivel küldik, ezért biztos van akinek bejön.
3/24 anonim válasza:
Semmit, mert nem használok Facebook-ot :D Egyébként nem zavarna, mert van tiltás gomb ott is.
4/24 anonim válasza:
Ostobaság egyrészt mert olyan hülye, hogy majd ezzel el fog érni valamit, másrészt meg szimplán csak pofátlan dolog.
5/24 anonim válasza:
(Nem olvastam, hogy lányoknak szólt a kérdés. Így akkor tárgytalan a válaszom. Elnézést.)
6/24 anonim válasza:
Úgy érted az online szatírkodásról? Mert ez az. Mutogatod a f@szodat, úgy hogy a másik kb. semmit nem tehet annak érdekében, hogy ne lássa, és erre izgulsz.
Szerintem ugyanúgy elő kellene venni ezeket az embereket, mint a szatírokat, mert ugyanazt csinálják, annyi különbséggel, hogy a szatír legalább nem zaklat még nem tudom hány üzeneten keresztül miután megmutatta a f@szát.
7/24 anonim válasza:
Kedves #4/#5: Lehet, hogy lányoknak szól, de szintén pasiként egyet kell értsek veled. :D
8/24 anonim válasza:
Szánalmas lúzer ostoba barmok csinálnak csak ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!