Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori hogy valaki csak fehér boxeralsót hord?
2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, pár napja költöztünk össze, és a ruhatárában csak fehér boxeralsók vannak.
Előző barátomnak voltak vegyesen fekete, szürke és fehér alsói is.
Nem zavar, sőt nagyon szexi, mert a fehérben látszódnak a domborulatok :), csak kíváncsi vagyok mennyire gyakori hogy valaki csak egy színűt szeret?
22F 20L
" Nem zavar, sőt nagyon szexi,.. "
Akkor minek ez a kérdés?
En pl nem szeretem mert koszolodik es jobban latszik rajta minden
Nekem is van de a fekete es a piros a kedvencem
20f
Irhatsz ha van kerdesed
Nem gyakori de megeshet.
Nincs ezzel semmi gond.
Lehet, hogy szettbe vette vagy bizonyos típus megtetszett neki és abból vett sokat.
Pl nekem is van egy decathlonos szettem ami 3 színben kapható, így most fekete kék és zöldes alsóim vannak otthon mert többet vettem belőle rögtön.
Régen meg pl fehérek meg szürkék voltak nagy számban.
Nekem is csak fehér alsóim vannak, igaz fecske alsók. Kiskoromtól mindig fehéret vettek nekem, anyum nem szereti a színeset.
Most váltom az alsógatyáimat boxerre és boxerből színeseket veszek már. Szürke meg fekete van eddig.
Azért nem az igazi a fehér, mert egy idő után elsárgul, meglátszik rajta minden. A színeseknél ez ugye nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!