Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, élvezitek amikor bekaphatjátok a férfi farkát?
A pasim farkáért odavagyok! Farmeren keresztül is imádom ha az arcomhoz ér, és van hogy frankón alig bírom kivárni amíg előkotorjuk a nadrágjából.
Ha egy hosszabb előjáték-izgatás folyik, amikor direkt nem érek hozzá, csak minden környező testrészéhez, akkor szerintem én legalább annyira vágyom rá hogy végre bekapjam, mint ő.
A fenti válaszokat tiszteletben tartva azét józanítsuk ki magunkat.
A nők talán 30 százaléka olyan, hogy " önként" és odaadó módon, ÉS jól orálozik....
Itt a gykn mindenki imád szopni...🤯
Nem. Kifejezetten nem, mert semmi élvezet nincs benne.
Kizárólag kompromisszumból megyek ilyenben bele, de meglehetősen ritkán, annyira ritkán, hogy...
Ami viszont élvezet tényleg...: Finoman harapdálva, ajakkal simogatta, puszilgatva izgalomba hozni.,.. mert azt izgató látni, hogy hatással vagyok rá. De higgyétek el, ehhez nem kell tövig a szájba venni, és öklendezve belefulladni, mert az se nem romantikus, se nem élvezetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!