Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig szokott a párotok lovagolni rajtatok?
Figyelt kérdés
Háttal van neked olyankor?2023. jan. 12. 19:02
1/9 anonim válasza:
En a paromon valtozo hogy mennyi ideig lovaglok, a legkevesebb ido 1 perc volt a legtobb pedig felora
2/9 anonim válasza:
Rajtam a párom 3-4 percnél tovább nem szokott. Azt mondja hamar elfárad így.
3/9 anonim válasza:
A legtöbb nő pár percig lovagol, többet nem bír. Guggolva lovagolni 30 felett még senkit sem láttam.
4/9 anonim válasza:
A legrövidebb talán fél perc volt.
A leghosszabb 20-25 perc.
5/9 anonim válasza:
Lemaradt, hogy szemből. Én a fordított lovaglót nem nagyon szeretem.
Guggolva is tudok, de azt az én fiúim nem szerették.
7/9 anonim válasza:
Főként szemből, de időnként háttal is vagyok. Hogy meddig, passz. Nem értem ezeket a szexben történő időmeghatározásokat. Nekem olyankor nincs idő, egyszerűen fogalmam sincs mennyi idő telik el. De aránylag sokáig szoktam lovagolni. Legkedveltebb pózom, szeretem kiélvezni, nem csak ok, tudjuk le, menjünk el mindketten és kész. Szeretek különbözőképpen mozogni, játszani a farokkal, kényeztetni párom testét, kényeztettetni vele az én testemet. Csókok, simogatások...
8/9 anonim válasza:
11 perc 23 másodperc 6 tizedmásodperc :D Szerinted nézzük olyankor az órát? Nem időre megy, van amikor 4-5 perc van amikor 10 de olyankor elveszíti az ember az időérzékét. Ha fárad fordulunk, ha éppen úgy kap el a hév hogy máshogy is jó lenne akkor is fordulunk. Mint mondtam nem időre megy!!!
9/9 anonim válasza:
#5 Jó kis erős combocskáid lehetnek! 😊💪🏼
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!