Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról ha egy kapcsolatban az egyik félnek lényegesen nagyon a szex igénye mint a másiknak és a nagy igényű ezen problémázik is?
Nekem az igényem kb 3-4 naponta lenne. A barátnőm igénye minimum a napi de akár naponta több.
Mit gondoltok róla?
Ő ezen folyamatosan kattog, hogy nem kívánom, nem akarok vele lenni stb. És van is veszekedés belőle rendesen.
Ilyenkor vagy nyitott kapcsolat vagy szakítás. Mert idővel keres olyat aki napi szinten tologatja.
40f
Hol lehet ezt a csajt megismerni?
En naponta is kell kívánom,de a barátnőm heti 1-2 vel elvan.
Kicsit úgy gondolom amikor ezen veszekedés van, hogy kicsit gyerekes és nem feltétlenül kapcsolatra érett viselkedés amikor nem érti meg, hogy nem kívánom.
Mit gondoltok?
Nézd. Ez egyoldalú dolog hogy nem érti meg!
Te miért nem érted meg hogy neki még több kell!!
Én már így vagyok régóta és a feleségem nem szeretne többet. Elfogadtam. De a hiányzó alkalmat megoldom így úgy
Azt gondolom, hogy nem illetek össze. Ha e miatt viták vannak, akkor ez olyasmi, ami fontos az egyik félnek. Ebből nem fogtok jól kijönni soha. Aki leragad egy számára előnytelen kapcsolatban, amiben nem tud kompromisszumot kötni, az meg is érdemli. Mind a ketten.
De rengetegen csinálják ezt. Eggyel több válás, semmi gond. Erősítitek a statisztikát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!