Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak vagy azért akarják az anál szexet, mert kicsi a farkuk, vagy mert így akarják megalázni a nőt?
20/
Igen én ismerek olyan nőt aki undorodik az oráltól is meg az análtól is.
Sajnos igen.
És ahogy nő az életkor, úgy csökken a szex szeretete és igénye a nőknél.
Valahogy ezt figyeltem meg.
50 körül, vagy azután már sok nő csak azért megy bele a szexbe, hogy ne legyen otthon balhé, meg azért, hogy így talán a férje nem csalja meg.
22/
Hát nem tudom egy csomó helyen kiéhezett idősebb nőket látok 🙂
Rossz helyen jársz szerintem.
23.
Lehet.
Én örülnék ha összeakadnék most eggyel, mert már 2 éve egyedül vagyok.
Mondjuk pontosan ezért, nem alkalmi szex kapcsolatra vágyom, hanem egy kölcsönös szereteten alapuló rendes társra és kapcsolatra.
Ja. Hogy sokan azt mondják,hogy ez lehetetlen???
Lehet, de én makacsul kitartok és nem adom föl, mivel mindenem megvan hozzá.
56F.
24/
Vigasztaljon az,hogy léteznek itt vannak körülöttünk de az utóbbi időben nekem sem jön össze semmi.Lehet kölcsönös szereteten alapuló kapcsolat csak a sok selejt között meg kell valahogy találni a kincset.Egy csomó idősebb nőt tudok pl akik simán szeretőt tartanak és ötven környékiek vagy felettiek szóval az éhség az meg van csak kérdés normálisat hol lehet találni.
Hát igen.
Nagyon nehéz az biztos. Az a baj, hogy nagyon sokan keresnek, férfiak is és nők is, ezzel nincs is gond.
A gond azzal van, hogy valahogyan nem találkoznak össze az emberek.
Mindenki keres, de szinte senki sem talál.
Számomra ez teljesen érthetetlen.
Logikus gondolkodás alapján ennek pofon egyszerűnek kéne lenni, mégsem az.
26/
Sokszor a nők is rosszul választanak aztán sebződnek és bezáródnak aztán hiába van társkeresőn is nem mer nyitni vagy bevonzza megint a hülyét tudat alatt vagy inkább eltaszítja egy lehetséges jelölt személyét.Férfiaknál nem tudom,hogy van mert ott is van aki az idióta nőkre bukik.Aztán ebben a szar világban csak elmegyünk egymás mellett lehet van aki pl azért mert már beleunt a szarba vagy a szürke stresszes hétköznapok vagy pl félénkebb mint pl én is,így nehezen mer kezdeményezni pl mondjuk élőben.Anno mikor indult a netes társkeresés egy nagyon jó kezdeményezés volt ma már tele van hülyékkel minden oldal az oldalak meg csak a pénzre mennek.Meg az emberek is felületesebbek lettek pár kicsit előnytelenebb kép vagy pér idióta kérdés és ha nem felel meg már ki is estél a kosárból anélkül,hogy próbálna megismerni mert a valódat annyiból sosem fogja tudni meglátni.
27.
Pontosan az van amit leírtál, igazából nemis tudok mit hozzáfűzni, mert szóról szóra leírhatnám ugyanazt.
Kár, hogy a netes társkeresés nagyon negatív irányba csúszott, mert alapvetően jó lenne, csak sok üzemeltető nyerészkedésre használja.
Amikor 20-25 éves cicababák ráírnak egy 50+os férfire, hogy pont én vagyok az esete.
Ez arra megy ki, hogy befizessem a tagdíjat, mert akkor tudok neki válaszolni.
Ezek mind beépítettek.
26#
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!