Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizen-huszonéves lányok szeretik a középkorú férfiakat, vagy már öreg nekik?
Figyelt kérdés
2023. jan. 11. 19:57
11/12 anonim válasza:
9. Szerintem a legtöbb harmincas nem js néz ki öregnek, persze hogy fiatalos az arcuk. A negyvenesek között is maximum pár ránc, őszhajszál amitől csak érettebb, hozzáad a kinezethez
12/12 anonim válasza:
Én a karantén alatt lefeküdtem az apám ivócimborájával. Átjött apámhoz inni, beszélgetni, aztán amikor apámnak megártott a pia és segítettem bekísérni az ágyba, akkor ott maradtunk a lakásban ketten es elkezdtünk beszélgetni. Aztán amikor viccesen elejtett egy kis utalást, akkor nem tudtam leplezni, hogy nem lenne ellenemre a dolog. Egy ronda, kopasz, bajszos, szőrös késő 50-es férfi, de mégis életemben nem élveztem akkorát, mint akkor vele.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!