Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek miért fogdossa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért fogdossa magát egy férfi videóhívásozas közben?

Figyelt kérdés
Észrevettem ,hogy a párom egy illetővel aki a csaladkörünkbe tartozik ....miközben videóhívasoztak folyamatosan fogdosta magát ott lent. Állitasa szerint csak vakargatta majd igen bevallotta fogdosta tehat ossze vissza beszelt allitasa szerint ő nem arra koncentralt. Ő csak beszelgetett. Szerintem k.rvara nem . Szerintetek?
2023. jan. 10. 22:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne foglalkozz vele, ne képzelj olyat a háttérbe, ami nincs. Nem valószínű, hogy ennek az illető az oka. A férfiak egyszerűen ilyenek. Ha szabad a kezük, és nem fogdossa épen egy nő, akkor fogdossák magukat. Kellemes nekik akkor is, ha nem is izgulnak fel tőle. Fel csak akkor áll ettől, ha az agyuk is ott jár.

A férjem is ilyen, ha nincs lefoglalva, akkor többnyire ott a keze. Mi mindent megbeszélünk, kifaggattam, és azt mondja, hogy kellemes érzés, és sokszor nem is veszi észre, hogy csinálja. Azt is kipróbáltam, ha én fogdosom neki, nem szex céljából, csak úgy, TV nézés, beszélgetés közben, ha az agya nem a szex körül forog fel sem áll neki. De azt mondja, hogy mégis jó érzés. Olyan lehet neki, mint nekem amikor a mellemet fogdossa, a nyakamat puszilgatja, csak összebújunk anélkül, hogy szexelni akarnék.

2023. jan. 10. 22:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem mi nem voltunk ott, nem láttuk a szituációt, de valószínűleg elég komoly problémák vannak a kapcsolatotokban ha ezen veszekedtek.
2023. jan. 10. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!