Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, minél jobban bejön egy férfi külsőre annál könnyebben elélveztek szex közben?
Én helyesnek látom a páromat, de szegénnyel nem kezdtem a legjobban, azt mondtam neki, hogy nem az esetem. De aztán nagyon megfogott, a személyisége, a külseje is. A farka is tökéletes. ☺️
Nekem van, hogy szex közben agyviharok dúlnak. Nem azzal van baj, hogy helyes vagy sem. Hanem pl kattogok szex közben, hogy nem unja vajon ezt a pózt, szépnek látja a hasam, szeret? Ezek az agyviharok nem segítenek, hogy hamarabb eljusson az ember lánya az orgazmusig. Nagyon sokat segít, ha szex közben simogat, a szemembe néz, rám mosolyog, csókolózunk. Minden ami érezteti velem, hogy szeret, hogy akar engem, kíván engem, belém akarja lőni, amit csak nekem gyűjtögetett addig. 😍
Ne végletekben gondolkozz.A nőknek is fontos a külső mint nekünk!
Hiába vagy te kedves meg aranyos,okos,vicces,ha egy Quasimodót lát csak benned.
A nő azt akarja mondani hogy a vonzó férfi sokkal jobban felizgatja mint aki nem vonzó a számára.Es neki a külső sokat nyom a latba.Aztán az is elkepzelhető hogy valakinek a sakktudománya izgatóbb mint a külseje.
Kérdező, a szöveg: "Szexről van szó ahol a külső számít nagyrészt" nem általános igazság, sőt! Értjük, hogy "az interjúvolt csaj" ezt mondta, de a valóság általában nem ez. Viszont a kurvák kiválasztásánál éppen ez a jellemző.
Nem azt mondom, hogy ez mese, de egy bizonyos értelmi és érzelmi fejlettség fölött alig fordul elő.
Kérdező, #17 vagyok, és nem is gondoltam, hogy ennyire beletalálok, bár félreértetted, arra gondoltam, ahogyan a kuncsaftok a kurvák közül választanak.
Sem az értelmi intelligenciámról, sem az értelmi képességeimről nem állítottam semmit. Pontosan tudom, hogy a nők különfélék, ez számomra sok tartós, szép élményt jelentett, és biztosan állíthatom, hogy kettő nem vagyok: demiszexuális és nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!