Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg vannak olyan lányok, akik punci helyett csak az anális szexet engedik?
De itt most nem arról volt szó, hogy te mint pasi akarod-e pegginget, hanem, hogy a nő akarja-e az anális szexet...
30/
Hát ez tényleg nem normális,a vallással egy gond van olyanok mint a szektások.Kivétel aki csak magában hívő és nem jár templomba meg gyülekezetbe.
Nyugi, vicces volt az 😉
"En imadom az analt mint ferfi"
Azért, ez eléggé kétértelmű. De még a mondat folytatása, meg a többi rész is 😃
Hiába, nem segíthetek ha ez a fétised. Én is kavartam egy csajjal egyszer, aki megrögzötten akarta magával elhitetni, hogy legalább biszexuális vagyok, mert ő arra gerjedt.
Mit lehet tenni? Pfff ...NŐK
Szerintem és a hitem szerint a vallás nem a szüzességet követeli meg, hanem a Tízparancsolat hatodik (sex*) parancsa, hogy ne paráználkodj. Isten parancsa, hogy szeressétek egymást és sokasodjatok. (Nem fűvel-fával, hanem találjátok meg az igazit és legyetek hűségesek egymáshoz.) A képmutató farizeusok nem jutnak be Isten országába, ellentétben a természet parancsának engedelmeskedőkkel.
Akár hiszel, akár nem, a természet az egészséges szexet igazolja.
csak anál szex alatt tudok elévezni
tény, hogy nem csak ezt engedem de jobb ha én is évezem az együttlétet nem csak az egyik fél. :)
29N
39/
Valószínűleg ennek is van valami oka tudatalatt. Mivel sokszor lelki dolgok miatt nem megy a hüveji vagy akár csikló orgazmuz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!