Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért szexi a pisilő nő látványa is?
Figyelt kérdés
Ugyanakkor egy pisilő férfi egy nőt sem érdekel.2023. jan. 9. 15:14
2/12 anonim válasza:
ez nem egészen igaz, én szoktam pisiltetni a pasim, van hogy magamra is
4/12 anonim válasza:
Engem pl nem izgat, de ismerek olyan lányt,(leszbikus) akinek bejönnek a pisilő lányok. Szóval ez nem nem függő, sokkal inkább egyéni fétis.
5/12 anonim válasza:
Ugyanaz, mint a lábfétis. Olyan nőt valahogy nem láttam, akit a férfiak szőrös lábfeje után esz a fene... fordítva viszont igencsak.
7/12 anonim válasza:
Azért szexi, mert (majdnem) ugyanonnan jön a pisi, ahova szeretnék berakni a farkukat!
8/12 anonim válasza:
Nekem semmi szexuális jellege nincs.
9/12 anonim válasza:
Értelmes pasiknak sincs benne semmi izgalmas.
10/12 anonim válasza:
Akkor lehet,èn sem vagyok "èrtelmes pasi",mert engem is izgat,ha lenne ilyen nő,aki elöttem,nekem ezt megtennè...
Node nem lehet általánosîtani,mert ugyanúgy sok pasit izgat,mint ahogy sok nőt is fordîtva!
Nem vagyunk egyformák,s mèg ez a szerencse szerintem!
Mindenkit más dolog izgat,mint ahogy pl sok ember szereti a Coca-Colát,sok pedig nem,s ez îgy is van rendjèn!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!