Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ha 4 éve nem szexeltem már? 26F
Előtte sem voltam nagyon sikeres, de azért volt részem szexben, de most már 4 éve semmi.
Normális ennyi ideig egyedül lenni, főleg 26 évesen amikor már lassan családot kéne alapítani?
Normális.
Én 24.5 éves vagyok és én is 2020 agusztusában szexeltem utoljára…
Előtte meg 4 alkalommal szexeltem életemben… 4 külön csajjal. Egyik sem lett hosszútávú kapcsolat… Most viszont már abszolút kikerültem azokból a kőzetekből ahol vannak lányok/nők. A környezetemben az a néhány nő aki van, vagy sokkal idősebb nálam (ami elsősorban nem engem zavar, dehát nem lenne náluk esélyem), vagy van kapcsolata. De amúgy összesen vannak vagy öten, tehát nem sokan… A Tinderen akkor lehet sikered, ha legalább 10/8-as pasi vagy és akkor lehet esélyed ilyen 10/6-os csajoknál, meg onnan lefelé bárkinél (esetleg). Ha 10/7-es vagy jobb csaj kéne, akkor 10/9, 10/10-es palinak kell lenned. Mármint legalábbis a Tinderen… A valóságban nem, de ahhoz hogy tudj ismerkedni ki kéne törni a mókuskerékből, én legalábbis ezt érzem. Heti 5-6 napot dolgozom, napi 8 óra + 2X1 óra utazás. Egyszerűen nincs energia és idő arra, hogy egy új társaságba beilleszkedjek…
Nekem nagyon sok olyan ismerősöm van (munkatársak), akik ilyen 30 körüli szüzek vagy csak 1 alkalmuk volt prostival.
Igazából 10 munkatársamból 6 ilyen.
Igaz, Ők alacsonyabb poziban dolgoznak és elég prolik (amivel nem feltétlenül lenne baj, de náluk azért van gond).
Normális dolog. Így alakult a dolog és kész. Tanulás és/vagy munka mellett nem mindig van idő ismerkedni és ezáltal párt találni.
Nekem van barátnőm, de munka mellett tanulok is és a párom is sokat dolgozik. Sokszor nagyon fáradtak vagyunk és így nem szexelünk valami sokat.
Szóval kapcsolatban is előfordulhat, hogy nincs vagy nagyon kevés a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!