Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a tökéletes punci számodra? (Lányok, kinek van ilyenje?)
Pusztán kíváncsi vagyok és tudom, hogy nem számít. Mert a gazdája a fontos és minden punci lehet szép, de milyen puncit szeretnétek, ha eldönthetné mindenki?
Én leírom:
Szőrös szeméremdomb
Barnás bőr a punci körül
Kilógós ajkak, salis punci
Számomra ez a 1000% tökéletes punci <3
Van olyan lány akinek ilyen? (Nem fogok ráírni.)
A szőrös szeméremdomb megvan.
Sajnos a barnásabb bőr is, ez nagyon zavar engem és ezért nem is tartom szépnek.
A kilógó ajkak sincsenek meg, helyette baba van.
#3-as
Pedig biztosan szép a puncid.
Köszönöm a válaszod.
Ez tök érdekes, mert ennyi alapján én is azt mondom, hogy az enyém is ilyen. Ahogy többen mondták. De tuti, hogy mindenkié más, ilyenkor már csak kíváncsiságból is megnézném összehasonlításképp. Vicces.
Viszont szőr nálam sincs, borotválom.
Sosem láttam, nem érdekel, van rajta lyuk az a lényeg, és hosszú nyelve van, mert ezt érzem mikor megmosom.
Nekem ez olyan mint amikor itt kérdezgetik mi a jó méret a faaasznak, hát 28 éve van férjem, de fingom nincs hány centi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!