Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakorisággal szeretkeztek hosszú távú párkapcsolat esetén?
Milyen gyakran van együttlét 5-7+ év párkapcsolat esetén?
Ha szeretnél, kérlek írj indoklást is és a véleményedet róla (ki miatt annyi, jól van ez úgy, szeretnél e változtatni stb?), plusz hány éve vagytok együtt? Hány évesek vagytok?
ki miatt annyi - 𝓶𝓲𝓷𝓭𝓴𝓮𝓽𝓽𝓸̋𝓷𝓴 𝓶𝓲𝓪𝓽𝓽, 𝓶𝓮𝓻𝓽 𝓲𝓶𝓪́𝓭𝓳𝓾𝓴 𝓪 𝓼𝔃𝓮𝔁𝓮𝓽 𝓮́𝓼 𝓶𝓲𝓿𝓮𝓵 𝓷𝔂𝓾𝓰𝓭𝓲́𝓳𝓪𝓼𝓸𝓴 𝓿𝓪𝓰𝔂𝓾𝓷𝓴, 𝓲𝓭𝓸̋𝓷𝓴 𝓲𝓼 𝓿𝓪𝓷 𝓻𝓪́.
jól van ez úgy - 𝓷𝓪𝓰𝔂𝓸𝓷 𝓳𝓸́𝓵.
szeretnél-e változtatni - 𝓷𝓮𝓶.
hány éve vagytok együtt - 𝓶𝓸𝓼𝓽 𝓴𝓮𝔃𝓭𝓳𝓾̈𝓴 𝓪 23. 𝓮́𝓿𝓮𝓽.
Hány évesek vagytok - 𝓝65/𝓕69.
Lemaradt. 𝓶𝓲𝓷𝓭𝓮𝓷 𝓻𝓮𝓰𝓰𝓮𝓵.
𝓝65/𝓕69.
Mivel nem lakunk együtt, hétvégén van max lehetőség. Olyankor én mondjuk folyamatosan kívánom a párom, de átlagosan napi 1, max 2 szex van, ha van, mert sajna szokott úgy kijönni a lépés, hogy nem jól. De ha együtt laknánk valószínűleg legalább napi egyszer szeretnék vele együttlétet.
22N (+25F)
A lepontozás vajon minek szól?
😁
Az irigykedésnek?
🤪
N65/F69
#15 Vannak itt olyanok akiknek a lepontozás okoz örömöt.
Egyébként nem semmi. Nekem olyanok vagytok mint a legvadabb sci-fi. Mi a párommal 45 éves korunkban hagytuk abba. Jött a páromnál az a rohadt klimax onnantól szex az semmi. Ja és folyamatosan azt hangoztatta, hogy öregek vagyunk hozzá. Mondjuk ő húszévesen sem akarta csinálni. De akkor hála Istennek nem én voltam vele.
Mi úgy gondoljuk, hogy a hosszú élet titka a gyakori szex.
Ha van mivel, akkor miért ne? Ha nem áll olyan jól, természetes módon is lehet rajta segíteni. Egy női száj csodákra képes.
N65/F69
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!