Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen gyakorisággal szeretkez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakorisággal szeretkeztek hosszú távú párkapcsolat esetén?

Figyelt kérdés

Milyen gyakran van együttlét 5-7+ év párkapcsolat esetén?

Ha szeretnél, kérlek írj indoklást is és a véleményedet róla (ki miatt annyi, jól van ez úgy, szeretnél e változtatni stb?), plusz hány éve vagytok együtt? Hány évesek vagytok?

2023. jan. 7. 15:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
7es. Ha vannak érzelmeid felé, es látod h változtatni ajar, támogasd. Ha ez már nincs meg, lehet h többet ér egy szakítás, h ne menj ebbe tönkre. Fiatal vagy ahhoz, h beletörődj ebbe. A szex része egy jó kapcsolatnak, bár nem a legfontosabb része. De stükség van rá, szwrintem. Mindenki maskepp latja ezt.
2023. jan. 8. 11:35
 12/19 anonim ***** válasza:
42%

ki miatt annyi - 𝓶𝓲𝓷𝓭𝓴𝓮𝓽𝓽𝓸̋𝓷𝓴 𝓶𝓲𝓪𝓽𝓽, 𝓶𝓮𝓻𝓽 𝓲𝓶𝓪́𝓭𝓳𝓾𝓴 𝓪 𝓼𝔃𝓮𝔁𝓮𝓽 𝓮́𝓼 𝓶𝓲𝓿𝓮𝓵 𝓷𝔂𝓾𝓰𝓭𝓲́𝓳𝓪𝓼𝓸𝓴 𝓿𝓪𝓰𝔂𝓾𝓷𝓴, 𝓲𝓭𝓸̋𝓷𝓴 𝓲𝓼 𝓿𝓪𝓷 𝓻𝓪́.

jól van ez úgy - 𝓷𝓪𝓰𝔂𝓸𝓷 𝓳𝓸́𝓵.

szeretnél-e változtatni - 𝓷𝓮𝓶.

hány éve vagytok együtt - 𝓶𝓸𝓼𝓽 𝓴𝓮𝔃𝓭𝓳𝓾̈𝓴 𝓪 23. 𝓮́𝓿𝓮𝓽.

Hány évesek vagytok - 𝓝65/𝓕69.

2023. jan. 8. 11:41
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Lemaradt. 𝓶𝓲𝓷𝓭𝓮𝓷 𝓻𝓮𝓰𝓰𝓮𝓵.

𝓝65/𝓕69.

2023. jan. 8. 16:36
 14/19 anonim ***** válasza:

Mivel nem lakunk együtt, hétvégén van max lehetőség. Olyankor én mondjuk folyamatosan kívánom a párom, de átlagosan napi 1, max 2 szex van, ha van, mert sajna szokott úgy kijönni a lépés, hogy nem jól. De ha együtt laknánk valószínűleg legalább napi egyszer szeretnék vele együttlétet.

22N (+25F)

2023. febr. 21. 22:29
 15/19 anonim ***** válasza:

A lepontozás vajon minek szól?

😁

Az irigykedésnek?

🤪

N65/F69

2023. febr. 22. 07:50
 16/19 anonim ***** válasza:

#15 Vannak itt olyanok akiknek a lepontozás okoz örömöt.

Egyébként nem semmi. Nekem olyanok vagytok mint a legvadabb sci-fi. Mi a párommal 45 éves korunkban hagytuk abba. Jött a páromnál az a rohadt klimax onnantól szex az semmi. Ja és folyamatosan azt hangoztatta, hogy öregek vagyunk hozzá. Mondjuk ő húszévesen sem akarta csinálni. De akkor hála Istennek nem én voltam vele.

2023. márc. 24. 09:19
 17/19 anonim ***** válasza:
#16 és most ezt hogyan oldod meg?
2023. márc. 24. 18:00
 18/19 anonim ***** válasza:
#17 Alkalmazkodtam a helyzethez. Nem szexelek néha meg ott a jobbkezem.
2023. márc. 24. 21:30
 19/19 anonim ***** válasza:

Mi úgy gondoljuk, hogy a hosszú élet titka a gyakori szex.

Ha van mivel, akkor miért ne? Ha nem áll olyan jól, természetes módon is lehet rajta segíteni. Egy női száj csodákra képes.

N65/F69

2023. márc. 25. 07:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!