Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fürdőben milyen bikiniben nézitek meg a lányokat?
Ha tetszik a nő, akkor mindenképpen megnézem. Mindent, arc, alak, popsi, mell, bőr, haj, stb....
Én csak úgy "egészében" tudok egy nőt megnézni.
Mindig a p1na környékét nézem, mindegy a fürdőruha.
Egyszer, 13-14 éves lehettem, nyakig ültem a medencében, közvetlen a lépcső mellett. Állt a lépcsőn egy asszony, olyan 40 körüli, lila bikiniben és beszélgetett egy másik nővel. Az egyik lába a vízben, a másik 2 lépcsőfokkal feljebb és mivel a bikinialsója egy picit bővebb volt belehetett látni a puncijához! Kb 1 méterre voltam tőle, vagy még annyira se. Nem bírtam a szemem levenni róla, akkor láttam puncit először, enyhén szőrös volt neki, még az ajkakat is látni lehetett!
A poén az egészben, hogy a hölgy észrevette, hogy a p1náját bámulom, mert rám mosolygott többször is, de nem tette le a lábát!
Onnatól kezdve vagyok megszálottja a puncinak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!