Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem elég semmi neki? Én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem elég semmi neki? Én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

Nálam 23 évvel idősebb, és én nőként sokkal jobban nézek (mint ő férfiként).

Ezt ő is bevallotta, mármint hogy "sokkal jobb nő vagy, mint én pasi".

Ez nem volt elég neki.

Anál szintén nem volt elég.

Jött a pisiszex.

Aztán legyen még egy lány, lett.

Szintet léptünk: most már Swinger klubba járunk.

Én lassan teljesen kiégek. Sokszor mondtam neki, de mindig az a válasza hogy ő semmit nem erőltet.

Ez így viszont nem igaz.

2023. jan. 6. 18:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
18%
Ezek de el vannak.
2023. jan. 6. 19:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Senki se kényszerít hogy azzal maradj akivel neked nem jó.
2023. jan. 6. 19:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Mindent eroltet, ő vesz rá az egészre. Te nem is tudsz nemet mondani! Túl szexi az apuka.
2023. jan. 6. 20:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen, te vagy a hibás. XD Mégis, ki más lenne? :D

Ha valami nem jó neked, akkor miért egyezel bele? :D Aztán csodálkozol, hogy mindig újat talál ki...? Neked is csak a tested szép, de eszed az nulla.

2023. jan. 7. 08:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Aki kivan égve, az a pasid, nem te. Itt konkrétan a következő szint már az lenne, hogy férfivel is ki akarja próbálni, ha nem bír felizgulni semmire, csak ezt nem fogja beismerni senki sem magának. A másik verzió, hogy marékszámra kell majd szedje a viagrát, hogy felálljon a farka, de az sem igazi élvezet lesz számára, csak megnyugvás a lelkének, hogy megtudja dugni a fiatal csaját. Nyilván férfiaknál is nagyon problémás az ilyen szintű kiégés, és hozzáteszem, nem, nem egészséges az ekkora korkülönbség.
2023. jan. 7. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!