Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elítélendő, ha részeg lányt ujjaz meg valaki?
Fejtsd ki kérlek. Mennyire volt részeg? Itt azért sok lehetőség van.
Full KO volt, és azt se tudta hol van vagy az ujjazó kicsoda, sőt lehet nem is tudja, hogy megujjazták. Vagy csak be volt rúgva, ő is akarta, de inkább csak a pia miatt ment bele, józanul nem? Esetleg csak ittas volt, akarta ő is, de a másik félnek most mégis bűntudata van miatta, mert nem biztos, hogy józanul is elment volna vele?
Attól függ,hogy mennyire részeg.
Ha csak spicces és még van tudata plusz beleegyezzik akkor csak egy kicsit ítélem el.
Ha nagyon részeg és nincs tudatánál akkor az már inkább erőszak az én szememben, ha beleegyezett, ha nem.
#4: attól, hogy a nő egy idióta, és matt részegre issza magát, még nem mentség az alja rohadéknak, aki ezzel visszaél, ezt kihasználja.
Az, hogy másra mutogatsz, hogy hülye, téged nem fog felmenteni.
#5 de ki mondta, hogy magatehetetlen? Én anno bulikban szedtem össze pasikat egyéjszakás kalandra kicsit részegen. Akkor ők mind megerőszakoltak vagy mi..?
Nyilván egy talajrészeg, öntudatlan nőt kihasználni erőszak, de erről nem volt szó a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!