Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire elítélendő, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elítélendő, ha részeg lányt ujjaz meg valaki?

Figyelt kérdés
2023. jan. 6. 13:08
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
41%
En meg is szoktam őket dugni
2023. jan. 6. 13:10
 2/30 anonim ***** válasza:
34%
Erősen. Az ilyen pasi nem férfi, hanem egy ócska szar lúzer.
2023. jan. 6. 13:11
 3/30 anonim ***** válasza:
76%
Ha a lány is beleegyezik, akkor mi a gond?
2023. jan. 6. 13:12
 4/30 A kérdező kommentje:
Akkor ki a férfi? És az a nő aki talajra issza magát az ugye úrinő?
2023. jan. 6. 13:13
 5/30 anonim ***** válasza:
65%
Magatehetetlen, döntésképtelen lánnyal nem szabad semmit se tenni. Aki csak így tud nőnél valamit is elérni az senkiházi.
2023. jan. 6. 13:14
 6/30 anonim ***** válasza:
62%

Fejtsd ki kérlek. Mennyire volt részeg? Itt azért sok lehetőség van.

Full KO volt, és azt se tudta hol van vagy az ujjazó kicsoda, sőt lehet nem is tudja, hogy megujjazták. Vagy csak be volt rúgva, ő is akarta, de inkább csak a pia miatt ment bele, józanul nem? Esetleg csak ittas volt, akarta ő is, de a másik félnek most mégis bűntudata van miatta, mert nem biztos, hogy józanul is elment volna vele?

2023. jan. 6. 13:14
 7/30 anonim ***** válasza:
63%

Attól függ,hogy mennyire részeg.

Ha csak spicces és még van tudata plusz beleegyezzik akkor csak egy kicsit ítélem el.

Ha nagyon részeg és nincs tudatánál akkor az már inkább erőszak az én szememben, ha beleegyezett, ha nem.

2023. jan. 6. 13:15
 8/30 anonim ***** válasza:
36%

#4: attól, hogy a nő egy idióta, és matt részegre issza magát, még nem mentség az alja rohadéknak, aki ezzel visszaél, ezt kihasználja.

Az, hogy másra mutogatsz, hogy hülye, téged nem fog felmenteni.

2023. jan. 6. 13:15
 9/30 anonim ***** válasza:
30%
Fél Budapestet be lehetne börtönözni, ha ez elítélendő.
2023. jan. 6. 13:16
 10/30 anonim ***** válasza:
32%

#5 de ki mondta, hogy magatehetetlen? Én anno bulikban szedtem össze pasikat egyéjszakás kalandra kicsit részegen. Akkor ők mind megerőszakoltak vagy mi..?

Nyilván egy talajrészeg, öntudatlan nőt kihasználni erőszak, de erről nem volt szó a kérdésben.

2023. jan. 6. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!