Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A feleségem meg van elégedve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem meg van elégedve velem maximálisan az együttlét során viszont, mindig viccelődik hogy kicsi a farkam??!!!

Figyelt kérdés
15 cm átlag vastagságú a péniszem. Szex során mindig sikerül el mennie, de mindig poénkodik a méretemmel. Nem tudom mi lehet az oka???!! A 15 cm tényleg kicsinek számit?? Soha mem mondta hogy neki nem felelne meg de a szavából ki venni hogy lehetne nagyobb de neki elégséges.
2023. jan. 6. 10:04
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy itt az asszony már eldöntötte, hogy kell neki egy vastag farok és nem a férjé.
2023. jan. 9. 10:46
 22/37 A kérdező kommentje:
De egyébként 15 cm méretű pénisz olyan kicsinek számít???
2023. jan. 9. 16:13
 23/37 anonim ***** válasza:
Küldd el hüvelytornára, tanulja meg irányítani a hüvelyizmait, és akkor akár ki-be mozgás nélkül is tud mindkettőtöket izgatni.
2023. jan. 9. 16:18
 24/37 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy..Nekem 19 cm s mindig megkapom mit kezdjen ekkora fasszal..
2023. jan. 9. 20:03
 25/37 anonim ***** válasza:
Hát igen, ha túl nagy az sem jó.
2023. jan. 9. 20:28
 26/37 anonim ***** válasza:

#24 Megmondom kellett némi ídő, hogy leessen az, hogy mekkora baromság ez a szöveg s az ilyenek, mint te, azért írják ezt, hogy kapják az ajánlatokat priviben, hogy "gyere hozzám azzal a nagy mérettel".

Ezzel persze azt eredményezitek, hogy sokan felpontoznak titeket, a kisfarkú kisebbségi komplexusos palik meg a nőik, viszont torz képet alkottok erről az egész témáról, mert valljuk be: a problémák 22 felett kezdődnek, vagyis nem nagyon vannak, s igenis kellemes addig a méretig, kellemesebb, mint egy 15 cm sok nő számára.

2023. jan. 10. 19:54
 27/37 A kérdező kommentje:
Akkor én teljesen rosszul hittem hogy a 15 cm átlag? Jó persze gondolom egy nőnek 17-19 cm kellene ?
2023. jan. 11. 09:20
 28/37 anonim ***** válasza:

Szerintem 15 az átlag, de nem tudom.

De, mint írtam, a hüvelyizmai trenírozásával nyugodtan tehet a nagyobb örömötökért. Ez sokkal könnyebb, mint rajtad elvégezni valamilyen műtéti beavatkozást, ha ez egyáltalán lehetséges. Az is kérdés, hogy amúgy, az ágyon kívül hogy vagytok?

Esther Perelnek van egy érdekes TED előadása magyar felirattal a vágy fenntartásáról.

Tavaly volt a II. Intimitás fesztivál, ott voltak tök érdekes előadások, ha lesz idén is, fizessetek be rá. Vagy vedd meg a tavalyit online. Azon keresztül el lehet tán indulni a szexuális kultúra fejlesztésén...

De alapvetően elég buta, vagy direkt bántani akar a feleséged azzal, hogy olyasmit kritizál, amin nem tudsz változtatni. Mondd neki, hogy ez bántó és ne csinálja, vagy ha ezt mondja, akkor mindig egy mélytorkost adjon, de akkor viszont ne fuldokoljon.

2023. jan. 11. 10:04
 29/37 anonim ***** válasza:
Szerintem meg igen, elértük az osztrák szintet. Na nem mindenki, csak egyesek, ott a tűz közelében. De mi átlag magyarok, soha nem fogjuk.
2023. jan. 11. 10:29
 30/37 anonim ***** válasza:
Kedves 26!Vagy csak az igazat írtam..Nem tehetek róla ha kicsi a farkad s komplexusod van..Amúgy meg senki nem írt:-)Ha irna akkor meg azt válaszolnám hogy házas vagyok..:-)Milyen érzés volt berohanni a f.szerdőbe?;-)
2023. jan. 11. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!