Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A feleségem meg van elégedve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem meg van elégedve velem maximálisan az együttlét során viszont, mindig viccelődik hogy kicsi a farkam??!!!

Figyelt kérdés
15 cm átlag vastagságú a péniszem. Szex során mindig sikerül el mennie, de mindig poénkodik a méretemmel. Nem tudom mi lehet az oka???!! A 15 cm tényleg kicsinek számit?? Soha mem mondta hogy neki nem felelne meg de a szavából ki venni hogy lehetne nagyobb de neki elégséges.
2023. jan. 6. 10:04
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
96%
Enyém is panaszkodott aztán meg is csalt a végén
2023. jan. 6. 10:20
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, aztán írd meg a válaszát, kiváncsi vagyok.
2023. jan. 6. 10:27
 3/37 anonim ***** válasza:
23%

Hát nem akarlak elkeseríteni, de vágyik a nagy f@szra titokban. A lehtöbb nőnél el jön ez a pillanat, mikor szeretne egy hatalmas dákót magában érezni.

Amit még javaslok, amikor nincs otthon, néz körül a lakásban, lesz ott egy jó nagy dildo valahol eldugva.

2023. jan. 6. 10:29
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
Cuckoldra nem gondoltatok?
2023. jan. 6. 10:31
 5/37 A kérdező kommentje:
Meg kérdeztem tőle , azt mondta őszintén hogy neki elég neki meg felel, de egy komolyabb nőnek lehet nem kellenék ezt mondta nekem. Roma lány a neveltetése is olyan szóval dildo meg cuckold kizárt ( az előbbi nálami is) dildo ezer százalék nincs még masztrubálni se szokott olyan roma hagyomány neveltetést kapott és a romáknál az ilyen tabu
2023. jan. 6. 10:52
 6/37 A kérdező kommentje:
1: Sajnálom! Engem nem csalna meg soha erre a nyakamat , szerintem hamarabb csalnám meg én!
2023. jan. 6. 10:55
 7/37 anonim ***** válasza:
82%
Én nem írom le ide, hogy ebből a magyarázatból mit szűrök le. Sok szerencsét és kitartást a házasságodhoz.
2023. jan. 6. 11:11
 8/37 A kérdező kommentje:
7: Nyugodtan írhatod, minden tanácsot meg fogadok
2023. jan. 6. 12:04
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
Te meg viccelődj a mellével.
2023. jan. 6. 12:15
 10/37 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem a rendes pasast látja benned, aki tényleg mindent megtesz érte.

Ha nem is csal meg, akkor is tutira vágyik nagyobb hímtagú állatiasabb férfira, aki nem finomkodna vele, hanem brutálisan lerendezné.

2023. jan. 6. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!