Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a nők sírnak, hogy nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők sírnak, hogy nincs hüvelyi orgazmusok, akkor miért nyögnek magukon kívül?

Figyelt kérdés
Tehát sokkal nagyobb hangerővel, mint a férfiak, de véleményük szerint elélvezni nem tudnak, ergo kevesebb az örömük is, mint a férfiaknak...

2023. jan. 5. 11:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
67%
Hát tízes, azért neked is van mit tanulni.
2023. jan. 5. 12:51
 12/22 anonim ***** válasza:
93%
Öhm szar lehet akkor pasinak lenni ha csak akkor élvezik amikor épp orgazmusuk van....
2023. jan. 5. 12:52
 13/22 anonim ***** válasza:
87%

12 xD

El ne hidd hogy ez így van:D Gondolom nem találkoztak még szűk pinával vagy nem szopták le őket.

2023. jan. 5. 13:22
 14/22 anonim ***** válasza:
23%

#13.

Pedig én jó sok nővel voltam már és tényleg így volt… Más férfitől is ezt hallottam.

De akkor írd, le hogy Te mit érzel, részletesen, mert én elképzelni nem tudom.

2023. jan. 5. 13:31
 15/22 anonim ***** válasza:
63%
Ez badarság. Egyrészt sosem panaszkodtam amiatt, hogy nincs hüvelyi orgazmusom. Szerintem semmi jelentősége ezt skatulyázni. Másrészt azért szoktam nyögni, mert élvezem és nem kisebb az örömöm, mint a pasinak. Erre találták ki a nyalást. Akkor megvan az orgazmus, a szexet pedig bőven kiélvezem anélkül is.
2023. jan. 5. 14:01
 16/22 anonim ***** válasza:
89%

Az a férfi, akinek csak az orgazmus jó az aktusban, elég alcsony szexuális kultúrával rendelkezhet. Ezekre csak azt lehet mondani, hogy ösztönlények, már bocsi.

Az embernek jó a szex, szereti megélni a kapcsolódást a másik emberrel. Ha te azt mondod, hogy te csak az orgazmus miatt szexelsz, hogy csak az elélvezést élvezed ténylegesen, akkor meg merem kockáztatni, hogy éretlen vagy az emberi kapcsolatokhoz, de legalább is nem érted a szex lényegét.

2023. jan. 5. 14:53
 17/22 anonim ***** válasza:
9%

#16. Te amúgy fogyatékossággal élő vagy, vagy miért nincs szövegértésed?!

Leírtuk többen is, hogy érzelmi része miatt jó maga az aktus is, de attól még nem sok mindent érzünk…

Mi köze van a szexuális kultúrához annak, hogy FIZIKAILAG ki mit érez?

Maga az aktus, még ha szűk is a punci, az a pasinak olyasmi mintha simogatnának, ha gumiban történik, akkor olyan mintha gumikesztyűben simogatnának.

A szopás meg olyan mint egy intenzív olajos masszázs egy profi masszőzzel.

Melyik az intenzívebb? Egy masszázs vagy a simi?

Szerintem is a simi…

2023. jan. 5. 15:09
 18/22 anonim ***** válasza:
2%

16-os. Talán péniszed van és megtapasztaltad a szexet a férfi oldaláról? Mert ha nem, akkor szerintem ne akard tudni, hogy mit érzünk.

Én sem tudom, hogy egy nő mit érez, de annyi biztos hogyha orgazmus nélkül is, csak maga a behatolás és az aktus hallható hangok kiadására késztetik, akkor valami sokkal intenzívebbet érez mint én, akit még maga az orgazmus sem késztet hangok kiadására!

2023. jan. 5. 15:13
 19/22 anonim ***** válasza:
97%
Én soha nem találkoztam ennyire érzéketlen farkú férfival. Párom is szokott rendesen nyögni és sóhajtozni, aztán ahogy ez egyre intenzívebb csak úgy zihál hogy álljunk meg. Mi is elhúzzuk, neki is jóval élvezetesebb így. Néha jobban nyög mint én. De akkor biztos ez is egyéni.
2023. jan. 5. 18:57
 20/22 anonim ***** válasza:
97%

17-18 gondolom ugyanaz vagy.

Nagyon sivár lehet a szexuális életed, hogyha neked kb csak az az élvezet és csak azt érzed, hogy ki-be dugdosod a farkad. Ahogy írták az ilyennek nagyon alacsony a szexuális kultúrája és ismerete. Te kb csak a kielégülés miatt szexelsz. Hát ez nagyon gyér.

Mert akármit is írtál kb ennyi a lényege.

43F

2023. jan. 5. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!